Registres trobats: 5
Títol | A rheological study of the role of water in wheat gluten functionality |
Autor | ELIE, U. LE GRYS, G.A. |
Dades Font | ISSN: 981-00-0949-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 120-124 |
Descriptors | Humitat Gluten Viscositat Farina |
Localització | C 12/77 |
Títol | Aportacion al conocimiento del ahilado : estudio de la viscosidad en medios sinteticos, mostos y vinos |
Autor | SUAREZ, J. A. AGUDELO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 38-51 |
Descriptors | Vi Viscositat Bacteris lactics Most Terbolesa Malalties del vi Defectes |
Títol | Contribucion al estudio de vinos ahilados |
Autor | SUAREZ, J. A. AGUDELO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52 |
Descriptors | Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio |
Títol | Nocion de rheologie en oenologie. Application a l'influence de la temperature sur la viscosite et des consequences sur quelques pratiques oenologiques et sur la filtrabilite des vins |
Autor | ROMAT, H. JARNY, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 15-17 |
Descriptors | Reologia Temperatura Viscositat Filtracio Clarificacio Turbidimetria |
Títol | The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine |
Autor | NOBLE, A. C. BURSICK, G. F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112 |
Descriptors | Vi blanc Glicerol Viscositat Gust |
Localització | C 6/55 |