Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Viscositat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol A rheological study of the role of water in wheat gluten functionality
Autor ELIE, U.   LE GRYS, G.A.  
Dades Font ISSN: 981-00-0949-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 120-124
Descriptors Humitat Gluten Viscositat Farina
Localització C 12/77

Títol Aportacion al conocimiento del ahilado : estudio de la viscosidad en medios sinteticos, mostos y vinos
Autor SUAREZ, J. A.   AGUDELO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 38-51
Descriptors Vi Viscositat Bacteris lactics Most Terbolesa Malalties del vi Defectes

Títol Contribucion al estudio de vinos ahilados
Autor SUAREZ, J. A.   AGUDELO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52
Descriptors Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio

Títol Nocion de rheologie en oenologie. Application a l'influence de la temperature sur la viscosite et des consequences sur quelques pratiques oenologiques et sur la filtrabilite des vins
Autor ROMAT, H.   JARNY, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 15-17
Descriptors Reologia Temperatura Viscositat Filtracio Clarificacio Turbidimetria

Títol The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine
Autor NOBLE, A. C.   BURSICK, G. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112
Descriptors Vi blanc Glicerol Viscositat Gust
Localització C 6/55