Registres trobats: 4
Títol | Aportacion al conocimiento del ahilado : estudio de la viscosidad en medios sinteticos, mostos y vinos |
Autor | SUAREZ, J. A. AGUDELO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 38-51 |
Descriptors | Vi Viscositat Bacteris lactics Most Terbolesa Malalties del vi Defectes |
Títol | Contribucion al estudio de vinos ahilados |
Autor | SUAREZ, J. A. AGUDELO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 47-52 |
Descriptors | Llevats Bacteris Most Vi Analisi Microbiologia enologica Malalties del vi Defectes Terbolesa Viscositat Fermentacio |
Títol | Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria |
Autor | K?SEBALABAN, F. ?ZILGEN, M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63 |
Descriptors | Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic |
Localització | C 11/1 |
Títol | Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36 |
Descriptors | Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color |