Registres trobats: 3
Títol | A rheological study of the role of water in wheat gluten functionality |
Autor | ELIE, U. LE GRYS, G.A. |
Dades Font | ISSN: 981-00-0949-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 120-124 |
Descriptors | Humitat Gluten Viscositat Farina |
Localització | C 12/77 |
Títol | Degusta. Actualidad gastronomica |
Autor | |
Dades Font | La Vanguardia - 31 de Mayo 2013 - V: - N: Monografico especial, Pg: 1-3 |
Descriptors | Pa Varietats Farina Vi ecologic Vi natural Vi biologic |
Localització | C25/172 |
Títol | La harina y el laboratorio |
Autor | ALONSO ORTIZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 167-172 |
Descriptors | Farina Laboratori Varietats Composicio |