Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Farina

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol A rheological study of the role of water in wheat gluten functionality
Autor ELIE, U.   LE GRYS, G.A.  
Dades Font ISSN: 981-00-0949-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 120-124
Descriptors Humitat Gluten Viscositat Farina
Localització C 12/77

Títol Degusta. Actualidad gastronomica
Autor
Dades Font La Vanguardia - 31 de Mayo 2013 - V: - N: Monografico especial, Pg: 1-3
Descriptors Pa Varietats Farina Vi ecologic Vi natural Vi biologic
Localització C25/172

Títol La harina y el laboratorio
Autor ALONSO ORTIZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 167-172
Descriptors Farina Laboratori Varietats Composicio