Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Bread what variety identification by PCR
Autor FOURNIER, R   MINONDO, A-L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 46-50
Descriptors Pa PCR Varietats Blat

Títol Control de proceso y producto en la elaboracion de productos de panaderia congelados
Autor ALBERDI, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 157-165
Descriptors Panificacio Control de processos Elaboracio Congelats Pa Brioixeria

Títol Degusta. Actualidad gastronomica
Autor
Dades Font La Vanguardia - 31 de Mayo 2013 - V: - N: Monografico especial, Pg: 1-3
Descriptors Pa Varietats Farina Vi ecologic Vi natural Vi biologic
Localització C25/172

Títol Efecto del tama?o de particula sobre las propiedades reologicas de las masas panificables y las caracterisitcas del pan
Autor CABALLERO BARRIGON, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 100-105
Descriptors Pa Caracteristiques Fabricacio Massa Particules

Títol Eficencia energetica en el sector industrial de fabricacion de pan (y II)
Autor IADE  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 121-135
Descriptors Fabricacio Pa Eficiencia energetica Panificacio Automatitzacio d'equips i processos Equips Maquinaria

Títol Eficiencia energetica en el sector industrial de fabricacion de pan
Autor MARTIN MANZANARES, L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 83-95
Descriptors Eficiencia energetica Fabricacio Pa

Títol Masa madre: el secreto del pan
Autor BERNABE, MARQUES, C. J.   LLIN ALBINYANA, M. L.   PEREZ LACUEVA, C.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 51-62
Descriptors Pa Proces d'elaboracio Productes alimentaris Panificacio

Títol Monografico panificacion
Autor AITS  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60
Descriptors Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa

Títol Pan y bolleria, la sofisticacion de lo cotidiano
Autor RESA, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Marzo 2013 - V: A?o 23- N: 126, Pg: 52-56
Descriptors Pa Innovacio Productes elaborats Gastronomia Aliments saludables

Títol Refrigeracion criogenica de masas para panaderia, pasteleria y bolleria industrial
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J. M.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 76-80
Descriptors Refrigeracio Refredament rapid Panificacio Pa Criogenica Criopreservacio

Títol Revision legislativa del etiquetado y comercio de pan
Autor CARRASCO, A.   MARTINEZ FERRER, J.B.   HERNANDEZ LLUCH, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 220, Pg: 64-68
Descriptors Pa Legislacio alimentaria Legislacio nacional