Registres trobats: 4
Títol | Efecto del tama?o de particula sobre las propiedades reologicas de las masas panificables y las caracterisitcas del pan |
Autor | CABALLERO BARRIGON, A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 100-105 |
Descriptors | Pa Caracteristiques Fabricacio Massa Particules |
Títol | Notes sur le regime hydrique et le regime ionique de sols. Partie 2/3: Le regime ionique des sols viticoles |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 12-14 |
Descriptors | Regim ionic Sols Particules Activitat biologica |
Títol | Particules solides: impacts sur le deroulement de la fermentation |
Autor | SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 12 (cahier technique) |
Descriptors | Particules Most Termotractament Fermentacio Fitosterols |
Títol | Recherche des particules d'amiante: Chrysotile, crocidolite, tremolite, amosite, etc., dans les vins par microscopie photonique. |
Autor | TERCERO, Carlos SANCHEZ, Orlando |
Dades Font | FV - novembre 1977 - V: - N: 650, Pg: 2 p. |
Descriptors | Amiant Constituents Microscopia fotonica Microbiologia enologica Color Composicio Vi |
Localització | FV 650 |