Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Termotractament

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Effet de la temperature sur les teneurs en geosmine des mouts
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 37-39
Descriptors Termotractament Most Geosmi

Títol Jus de Raisin: comment extraire le maximunm du potentiel de la baie de raisin
Autor MIKOLAJZACK, M.$   VEYRET, M.   DOCO, T.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 2-10 (cahier technique)
Descriptors Vinificacio Termotractament Baia Raim Polisacarids Oligosacarids Maceracio

Títol Le decanteur centrifuge Alfa-Laval. Apport d'un nouvel outil pour le pretraitement de la vendange thermotraitee avant fermentation
Autor EUDIER, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 18-20
Descriptors Decantacio centrifuga Fermentacio Termotractament Clarificacio de most Alfa Laval

Títol Mise en oeuvre des techniques de chauffage de la vendange et des conditions de preparation des jus
Autor FAVAREL, J.L.   FEILHES, C.   DAVAUX, F.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 29-34
Descriptors Collita Tecniques Escalfament Termotractament Clarificacio Termovinificacio

Títol Particules solides: impacts sur le deroulement de la fermentation
Autor SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 12 (cahier technique)
Descriptors Particules Most Termotractament Fermentacio Fitosterols

Títol Une liberation par "flash-detente"
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 36-38
Descriptors Compostos fenolics Termotractament Baia Raim Caracteristiques organoleptiques