Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ESCUDIER, J. L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Evaluation de quelques techniques adaptees a la desalcoolisation des vins
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 57-61
Descriptors Graduacio Vi Desalcoholitzacio Perdua de grau alcoholic
Localització C 15/41

Títol L'Electrodialyse : un nouveau procede de stabilisation
Autor MOUTOUNET, M.   COTTEREAU, P.   ESCUDIER, J. L.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 82-84
Descriptors Vi Estabilitzacio Electrodialisi

Títol La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts
Autor BAUMES, R.   BAYONOVE, C.   BARILLERE, J. M.   ESCUDIER, J. L.   CORDONNIER, R  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most
Localització C 3/38

Títol Les nouveaux produits de la vigne, interets et perspectives.
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 13-30
Descriptors Vinya Productes de la vinya
Localització 663.81 Ren

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Stabilisation tartrique des vins par un procede d'electrodialyse controle
Autor MOUTOUNET, M.   ESCUDIER, J. L.   SAINT-PIERRE, B.   BATLLE, J.L.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Electrodialisi Tractament Vi
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Une liberation par "flash-detente"
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 36-38
Descriptors Compostos fenolics Termotractament Baia Raim Caracteristiques organoleptiques