Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BAUMES, R.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Aproximacion al perfil aromatico de los vinos Muscat de Rivesaltes (Vinos dulces naturales9
Autor MOYANO, L.   AUGIER, CH.   ZEA, L.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 385-396
Descriptors Perfil aromatic Muscat Rivesaltes
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Caracterizacion de la fraccion volatil de vinos Muscat de Rivesaltes (Vinos dulces naturales)
Autor MOYANO, L.   LEPOUTRE, J.P.   CORTES, M.B.   MORENO, J.   BAUMES, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 339-350
Descriptors Fraccio volatil Muscat Rivesaltes
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Comment detecter le potentiel aromatiques d'un vin dans les grains de raisins?
Autor SHNEIDER, R.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 37-39
Descriptors Potencial aromatic Raim Vi Components volatils Tecniques cromatografiques Metode d'analisi Analisi sensorial Aroma Baia

Títol Donnees recentes sur les precurseurs d?arome du raisin perspectives de leur exploitation en vinification
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.   BAUMES, R.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1986 - V: - N: 102, Pg: 29-41
Descriptors Aroma Raim Explotacio Vinificacio
Localització C 20/17

Títol Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars
Autor CABAROGLU, T.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   GUNATA, Z.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424
Descriptors Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer

Títol Effet de l'ombrage respectif des ceps et des grappes de Muscat sur leurs teneurs en composes volatils libres et glycosyles et en precurseurs d'aromes carotenoidiques
Autor RAZUNGLES, A.   BUREAU, S.   BAUMES, R.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo VI y anexos- N: , Pg: 12pp
Descriptors Compostos volatils lliures Glicosils Aroma carotenoidic Muscat
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars
Autor BAUMES, R.   CORDONNIER, R.   NITZ, S.   DRAWERT, F.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943
Descriptors Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m
Localització C 16/27

Títol La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts
Autor BAUMES, R.   BAYONOVE, C.   BARILLERE, J. M.   ESCUDIER, J. L.   CORDONNIER, R  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most
Localització C 3/38