Registres trobats: 8
Títol | Aproximacion al perfil aromatico de los vinos Muscat de Rivesaltes (Vinos dulces naturales9 |
Autor | MOYANO, L. AUGIER, CH. ZEA, L. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 385-396 |
Descriptors | Perfil aromatic Muscat Rivesaltes |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Caracterizacion de la fraccion volatil de vinos Muscat de Rivesaltes (Vinos dulces naturales) |
Autor | MOYANO, L. LEPOUTRE, J.P. CORTES, M.B. MORENO, J. BAUMES, R. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 339-350 |
Descriptors | Fraccio volatil Muscat Rivesaltes |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Comment detecter le potentiel aromatiques d'un vin dans les grains de raisins? |
Autor | SHNEIDER, R. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 37-39 |
Descriptors | Potencial aromatic Raim Vi Components volatils Tecniques cromatografiques Metode d'analisi Analisi sensorial Aroma Baia |
Títol | Donnees recentes sur les precurseurs d?arome du raisin perspectives de leur exploitation en vinification |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. BAUMES, R. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1986 - V: - N: 102, Pg: 29-41 |
Descriptors | Aroma Raim Explotacio Vinificacio |
Localització | C 20/17 |
Títol | Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars |
Autor | CABAROGLU, T. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. GUNATA, Z. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer |
Títol | Effet de l'ombrage respectif des ceps et des grappes de Muscat sur leurs teneurs en composes volatils libres et glycosyles et en precurseurs d'aromes carotenoidiques |
Autor | RAZUNGLES, A. BUREAU, S. BAUMES, R. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo VI y anexos- N: , Pg: 12pp |
Descriptors | Compostos volatils lliures Glicosils Aroma carotenoidic Muscat |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars |
Autor | BAUMES, R. CORDONNIER, R. NITZ, S. DRAWERT, F. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943 |
Descriptors | Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m |
Localització | C 16/27 |
Títol | La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts |
Autor | BAUMES, R. BAYONOVE, C. BARILLERE, J. M. ESCUDIER, J. L. CORDONNIER, R |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most |
Localització | C 3/38 |