Registres trobats: 7
Títol | 3-(Methylthio)-1-propanol, eine fluchtige Komponente des Weinaromas |
Autor | SCHREIR, P. DRAWERT, F. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 27-28 |
Descriptors | 3 (metiltio)-1-propanol Vi Aroma Compostos |
Localització | C 19/26 |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. WINKLER, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372 |
Descriptors | Brandi Raim Varietats Compostos volatils |
Localització | C 18/139 |
Títol | Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung fluchtiger Inhaltsstoffe des Weines |
Autor | SCHREIR, P. DRAWERT, F. JUNKER, A. |
Dades Font | Zeitschrift f?r Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 279-284 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi |
Localització | C 19/27 |
Títol | Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars |
Autor | BAUMES, R. CORDONNIER, R. NITZ, S. DRAWERT, F. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943 |
Descriptors | Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m |
Localització | C 16/27 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Uber den Gehalt an D-Glucons§ure in Weinen verschiedener Qualit§tskategorien. |
Autor | POSTEL, W. DRAWERT, F. MACCAGNAN, G. |
Dades Font | Chemie Mikrobiologie Zechnologie der Lebensmittel. - 1972 - V: - N: 1, Pg: 151-155 |
Descriptors | Vi Composicio Analisi Acid gluconic Control de qualitat Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Defectes Millora qualitativa |
Localització | C 5/22 |