Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DRAWERT, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol 3-(Methylthio)-1-propanol, eine fluchtige Komponente des Weinaromas
Autor SCHREIR, P.   DRAWERT, F.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 27-28
Descriptors 3 (metiltio)-1-propanol Vi Aroma Compostos
Localització C 19/26

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   WINKLER, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372
Descriptors Brandi Raim Varietats Compostos volatils
Localització C 18/139

Títol Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung fluchtiger Inhaltsstoffe des Weines
Autor SCHREIR, P.   DRAWERT, F.   JUNKER, A.  
Dades Font Zeitschrift f?r Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 279-284
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi
Localització C 19/27

Títol Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars
Autor BAUMES, R.   CORDONNIER, R.   NITZ, S.   DRAWERT, F.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943
Descriptors Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m
Localització C 16/27

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Uber den Gehalt an D-Glucons§ure in Weinen verschiedener Qualit§tskategorien.
Autor POSTEL, W.   DRAWERT, F.   MACCAGNAN, G.  
Dades Font Chemie Mikrobiologie Zechnologie der Lebensmittel. - 1972 - V: - N: 1, Pg: 151-155
Descriptors Vi Composicio Analisi Acid gluconic Control de qualitat Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Defectes Millora qualitativa
Localització C 5/22