Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Brandi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 55


Títol 11 marches de spiritueux en distribution alimentaire
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : l'Information Internationale des vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - desembre 1992 - V: - N: 241, Pg: 25-49
Descriptors Begudes alcoholiques Mercat Distribucio Consum Rom blanc Ponx Coctels Ginebra Vodka Tequila Licor Porto Whisky Conyac Brandi Armanyac Oferta Demanda Cognac

Títol A Decouvrir : Le Cognac!
Autor BETTANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 80-89
Descriptors Brandi Conyac Cognac Begudes alcoholiques Mercat Elaboracio

Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol Analytical control of armagnac brandies ageing by carbonyl compounds determination
Autor HERVE, E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 399-402
Descriptors Brandi Armanyac Carbonil
Localització 663.254 IN V

Títol Application de l'analyse multidimensionelle a un cas d'analyse bromatologyque : l'etude des eaux-de-vie de l'est de la France
Autor WENCKER, D... [et al.]  
Dades Font Analusis ISSN: 0365-4877 VOL 9 - 1981 - V: - N: 10, Pg: 498-505
Descriptors Begudes alcoholiques Alcohol superior Analisi multidimensional Analisi bromatologica Brandi Analisi discriminant
Localització C 3/54

Títol Asimilacion de la tecnica de envejecimiento acerelado para el brandy a otra bebida alcoholica de caracteristicas tecnologicas semejantes: el ron
Autor ESCUDERO, J.   QUESADA, J.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   SERRANA, G.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 357-372
Descriptors Envelliment accelerat Brandi Begudes alcoholiques Ron
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Brandy de Jerez: La publicidad codificada
Autor FERNANDEZ GOMEZ, J.D.   GARCA DE LONGORIA Y MEDUI?A, G.   GARRIDO LORA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 495-502
Descriptors Brandi Xeres Publicitat
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Brandy from the country that invented it
Autor CLIFFORD, W  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - hivern 1990 - V: - N: 4, Pg: 125
Descriptors Brandi Espanya Solera

Títol Brandy, el espiritu del vino
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 52-57
Descriptors Brandi Vi Begudes espirituoses Begudes alcoholiques Brandy de Jerez DO

Títol Characterisation of brandies and wood extracts by capillary electrophoresis
Autor BRONZE, R   VILAS BOAS, L.   PEDRO BELCHIOR, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 427-430
Descriptors Brandi Electroforesi capil?lar
Localització 663.254 IN V

Títol Chemical Compositions of Brandies Produced at the Institute Winery of Yamanashi University
Autor YOKOTSUKA, K. et al.  
Dades Font Journal of the Institute of Enology and Viticulture, Yamanashi University - 1982 - V: - N: 17, Pg: 65-72
Descriptors Composicio quimica Brandi Universitat de Yamanashi
Localització C 19/51

Títol Cognac : le marasme du marche fransais est-il soluble dans l'eau?
Autor PENHIRIN, Jacques  
Dades Font NEID : L'Information internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - gener-febrer 1990 - V: - N: 214, Pg: 16-20
Descriptors Brandi Fran?a Mercat Conyac Cognac

Títol Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   MAZEROLLES, G  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p.
Descriptors Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac
Localització FV 869

Títol Comparaison de trois methodes de dosage des composes phenoliques totaux dans les spiritueux
Autor VIDAL, J.P.   CANTAGREL, R.   FAURE, A.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 904, Pg: 14 p.
Descriptors Polifenols Compostos fenolics Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques Conyac Cognac Brandi Caramel
Localització FV 904

Títol Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties
Autor GUYMON, J. F.   CROWELL, E. A.   ONISHI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59
Descriptors Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos
Localització C 4/18

Títol Comparison of anaerobic treatment alternatives for brandy distillery process water
Autor CHROBAK, R.S.   RYDER, R.A.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 217-223
Descriptors Tractament anaerobic Aerobic Anaerobic Brandi Destil.leria Aigua Residus Aigues residuals Aplicacions
Localització 504.05 GES

Títol Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   WINKLER, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372
Descriptors Brandi Raim Varietats Compostos volatils
Localització C 18/139

Títol Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati
Autor REINER, L.   SCHREIER, P.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470
Descriptors Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio
Localització C 3/170

Títol Decreto 835/1972, de 23 de marzo, por el que se aprueba el Reglamento de la Ley 25/1970 "Estatuto de la Vinya, del Vino y de los Alcoholes". Reglamentacion vinos espumosos naturales y vinos gasificados. Reglamentacion whisky. Reglamentacion vinagres. Reglamentacion sangria. Reglamentacion sidra. Reglamentacion brandy. Reglamentacion ron. Reglamentacion de los vinos aromatizados y el biter-soda. Reglamentacion de los vinos de calidad
Autor Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion  
Dades Font Boletin Oficial del Estado - 1972-84 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estatut de la Vinya i del Vi Vinya Vi Estatut Legislacio Reglament Vi especial Vi escumos natural Legislacio Vi gasificat Whisky Vinagre Sangria Sidra Brandi Rom Biter-soda Vi aromatitzat Vi de qualitat Ginebra Subproductes Productes del raim Analisi Reglament
Localització DO 6 Tacoronte Acentejo 1

Títol Denominacion Especifica Brandy de Jerez
Autor
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - maig 1996 - V: - N: 2.597-98, Pg: 1595-1599
Descriptors Brandi Exportacio Brandi de Xeres DE 1993-1995 Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica

Títol Denominacion Especifica Brandy de Jerez
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1998 - V: - N: 2.702/3, Pg: 1695
Descriptors Estadistiques Brandi Exportacio Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Comercialitzacio 1987-1997 Importacio

Títol Destilado. El secreto del vino hecho
Autor
Dades Font Vino y Gastronom?a ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 224, Pg: 38-43
Descriptors Brandi de Xeres Brandi Vi Airen La Mancha La Manxa Extremadura Destil?lacio Envelliment Holanda Barrica de roure Roure america Solera Historia Jerez Xeres Ruta turistica

Títol Determinacio de la relacio isotopica del carboni 13 / carboni 12 en vins blancs del Penedes i influencia de diversos factors sobre la seva variacio
Autor GOL, J.   VILABELLA, M.   MINGUEZ, S.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 15-19
Descriptors Vi Vi blanc Penedes DO Isotop Carboni 13 Carboni 12 Carboni Brandi Raim Most Estadistiques Ensucrament Xaptalitzacio

Títol Determinacion de acidos organicos de bajo peso molecular en Brandy y Jerez por electroforesis capilar
Autor MORENO, M.V.G.   JURADO, C.J.   BARROSO, C.G.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas - N: , Pg: 491-504
Descriptors Acid organic Pes molecular Brandi Xeres Electroforesi capil?lar
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Differentiation of Spanish brandies according to their metal content
Autor CAMEAN, A.M.   MORENO, I.   LOPEZ-ARTIGUEZ, M.   REPETTO, M.   GONZALEZ, A.G.  
Dades Font Talanta ISSN: 0039-9140 - 2001 - V: - N: 54, Pg: 53-59
Descriptors Brandi Espanya Contingut metal?lic Diferenciacio Classificacio Metall
Localització C 16/2

Títol El Brandy : un poco de historia
Autor GONZALEZ , A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 32-36
Descriptors Brandi Espanya Destil.lacio Produccio Aiguardent

Títol El Brandy catalan : particularidades y diferencias
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 61-67
Descriptors Brandi Catalunya Elaboracio

Títol El Coeficiente no alcohol en la evaluacion de la calidad : aguardientes de vino y brandies
Autor ARNEDO, J.   ALVAREZ, M. A.   TRILLO, L M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 44-48
Descriptors Brandi Aiguardent de vi Destil.lacio Qualitat Analisi Envelliment

Títol El Govern quiere una DO para el brandy
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font La Vanguardia - 10 Abril 2003 - V: - N: , Pg:
Descriptors Generalitat DO Brandi Premsa Denominacio d'origen Licor Catalunya
Localització C 18/108

Títol El sector marquista se reorganiza
Autor ALIMARKET  
Dades Font Alimarket ISSN: 1134-8151 - Noviembre 2001 - V: - N: 145. Monografico: vinos, licores, cooperativas de vinos, whisky, Pg: 211-227
Descriptors Marques Comercialitzacio Begudes espirituoses Inversio Sector marquista Licor 2000 Empreses fabricants Empreses comercialitzadores Espa?a Mercat Rom Brandi Ginegra Exportacio Vendes

Títol En defensa del alcohol vinico para el brandy
Autor VILLENA, F.   FRESNEDA, J.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2013 - V: - N: 3397, Pg: 469
Descriptors Brandi Alcohol vinic Begudes espirituoses Elaboracio

Títol Envejecimiento estatico y dinamico de brandies
Autor VALENCIA, F.   JIMENEZ, S.   GARCIA, J. R.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 68-75
Descriptors Brandi Elaboracio Envelliment Botes de roure Analisi

Títol Evolution de la teneur en plomb dans du vin ou du cognac loges en bouteille de verre ou carafe cristal
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   CHETANEAU, B.  
Dades Font FV - gener 1993 - V: - N: 938, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Plom Composicio Brandi Ampolla Conservacio Garrafa Analisi Cognac Conyac
Localització FV 938

Títol Experimental distillation of New York state wines
Autor SARAVACOS, G. D.   IREDALE, H. D.  
Dades Font Search Agriculture Food Science - 1972 - V: - N: 3, Pg: 1-6
Descriptors Nova York Vi Aroma Brandi Destil.lacio
Localització C 1/34

Títol GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks
Autor GUYMON, J.F.   CROWELL, E.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120
Descriptors Compostos Brandi Roure america Roure frances
Localització C 19/21

Títol Improved chromatographic analysis of volatile sulfur compounds by the static headspace thecnique on water-alcolhol solutions and brandies with chemiluminescence detection
Autor NEDJMA, Mustapha   MAUJEAN, Alain  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 704 - 1995 - V: - N: , Pg: 495-502
Descriptors Analisi cromatografica Components volatils Brandi
Localització C 8/4

Títol La Determination de la couleur des vins et brandies au moyen du calcul de coordonnees tristimulus
Autor ESCOLAR, D.   HARO, M. R.   GOMEZ, J.   ALVAREZ, J. A.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 927, Pg: 7 p.
Descriptors Color Vi Brandi Determinacio Analisi
Localització FV 927

Títol Le Cognac en automatique
Autor VROMANDT, Gerard  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1991 - V: - N: 156, Pg: 23-26
Descriptors Automatitzacio Maquinaria Destil.lacio Brandi Envelliment Cognac Conyac

Títol Le Marche des spiritueux : coup d'arret a la croissance
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - desembre 1991 - V: - N: 231, Pg: 42-63
Descriptors Begudes alcoholiques Mercat Porto Rom blanc Ponx Coctels Licor Brandi Armanyac Whisky Ginebra Vodka Tequila

Títol Le Marche des spiritueux en distribution alimentaire
Autor PENHIRIN, Jacques  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - desembre 1989 - V: - N: 211, Pg: 42-56
Descriptors Begudes alcoholiques Distribucio Comercialitzacio Whisky Brandi Armanyac Porto Ponx Vodka Ginebra Tequila Rom blanc

Títol Le Marche du cognac : bilan de la campagne 1988/1989 (du primer septembre 1988 au 31 aout 1989)
Autor
Dades Font NEID : l'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - gener-febrer 1990 - V: - N: 212, Pg: 12-14
Descriptors Brandi Mercat Consum Cognac Conyac

Títol Le Marche du cognac : coup d'arret confirme a la croissance, la repaise ne viendra de l'export
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font Neid : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - gener-febrer 1993 - V: - N: 242, Pg: 12-16
Descriptors Cognac DO Brandi Mercat Comercialitzacio Exportacio Distribucio Consum Conyac DO Cognac Conyac

Títol Le Marche du cognac en distribution alimentaire : l'abandon du marche interieur
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - gener-febrer 1992 - V: - N: 232, Pg: 24-31
Descriptors Brandi Mercat Cognac DO Distribucio Consum Conyac DO Cognac Conyac

Títol Le Marche du cognac
Autor
Dades Font NEID : l'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - gener 1991 - V: - N: 222, Pg: 28-36
Descriptors Brandi Mercat Exportacio Qualitat Distribucio Preu de venda Demanda Consum Conyac Cognac

Títol Lloc web de: DO Brandy de Jerez
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Brandy de Jerez  
Dades Font - [1997] - V: - N: , Pg: 7 p.
Descriptors Brandy de Jerez DO Denominacio d'origen Lloc web Infoden Brandi Consell regulador Varietats Reglament Cellers
Localització DO 1 Brandy de Jerez 1

Títol Methode d'analyse, d'application generale aux vins, aux eaux-de- vie, aux boissons alcooliques de haut degre et aux vinaigres, par chromatographie gaz-liquide. Separation de l'ethanol des 19 composants les plus volatils et de ceux-ci entre eux, et determination quantitative.
Autor CABEZUDO, M. D.   HERRAIZ, M.   FERNANDEZ, J.   GARCIA, J. A.   MOLERA, J.   GOROSTIZA, E. F. de  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 638, Pg: 16 p.
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Vi Begudes alcoholiques Licor Brandi Conyac Cognac Etanol Components volatils Constituents Vinagre Rom
Localització FV 638

Títol Metodo simplificado para medir el color de los vinos y brandys
Autor NEGUERUELA, A.I.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2005 - V: LX- N: 3091, Pg: 3846-3850
Descriptors Color Vi Brandi Metode simplificat

Títol Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67
Descriptors Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi
Localització C 4/2

Títol New Monoterpene Ethyl Ethers in Grape Wines and Brandies
Autor STRAUSS, C.R. et al.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemstry ISSN: 0021-8561 - 1985 - V: - N: 33, Pg: 706-708
Descriptors Monoterpens Eter Vinya Raim Brandi
Localització C 19/94

Títol Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages
Autor NISHIMURA, K.   MASUDA, M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397
Descriptors Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone
Localització C 3/150

Títol Packaging en... Torres, tradicion y modernidad en perfecta armonia
Autor
Dades Font Envaspres. Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - setembre 1993 - V: - N: 130, Pg: 21-25
Descriptors Brandi Empreses vitivinicoles Embotellament Maquinaria Mecanitzacio Equipament
Localització C 4/42

Títol Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood
Autor SMEDT, P.   LIDDLE, P. A. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288
Descriptors Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes
Localització C 4/22

Títol The Australian wine and brandy corporation - luxury or necessity?
Autor JACKSON, W.R.  
Dades Font Proceedings of the Wine 2000 conference ISSN: 1-875130-06-3 - August 1989 - V: - N: , Pg: 33-35
Descriptors Vi Australia Brandi
Localització 663.2 WIN

Títol Vinos y licores: ante la perspectiva del anyo 2000
Autor
Dades Font Alimarket - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 81-119
Descriptors Vi Licor Produccio Espanya Marques Empreses vitivinicoles Rom Begudes alcoholiques Mercat Brandi Vi Consum Cava Exportacio Whisky Illes Canaries
Localització C 6/39

Títol Zur Kenntnis der Aromastoffzusammensetzung italiennischer und griechischer Brandies.
Autor POSTEL, Von W.   ADAM, L.  
Dades Font Die Branntweinwirtschaft ISSN: 0006-9159 VOL 130 - octubre 1990 - V: - N: 20, Pg: 342-346
Descriptors Brandi Aroma Components volatils Analisi Aroma Grecia Composicio
Localització C 5/93