Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caramel

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Caracteres technologiques et chimiques des caramels a usage oenologique. Projets de controle bases sur la quantite de furfural et autres polymeres.
Autor BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 320, Pg: 8 p.
Descriptors Furfural Polimers Caramel Destil.lacio Espectrofotometria Vi Determinacio
Localització FV 320

Títol Comparaison de trois methodes de dosage des composes phenoliques totaux dans les spiritueux
Autor VIDAL, J.P.   CANTAGREL, R.   FAURE, A.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 904, Pg: 14 p.
Descriptors Polifenols Compostos fenolics Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques Conyac Cognac Brandi Caramel
Localització FV 904

Títol Determination de la couleur des caramels colorants.
Autor MARTIN VIALATTE  
Dades Font FV - octubre 1982 - V: - N: 762, Pg: 4 p.
Descriptors Caramel Colorants Color Determinacio
Localització FV 762

Títol Dosage des polyphenols totaux dans les spiritueux avec le reactif de Folin-Denis en prenant en compte les interferences dues au caramel
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 905, Pg: 3 p.
Descriptors Caramel Polifenols Dosificacio Dosatge Reactiu Folin-Denis
Localització FV 905

Títol Evolucion del envasado de caramelos y chicles
Autor PALATINIT  
Dades Font Alimentacion. Equipos Y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 105-107
Descriptors Caramel Xiclet Envasat

Títol Informations sur le caramel
Autor
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 704, Pg: 4 p.
Descriptors Caramel Caracteristiques Composicio Analisi
Localització FV 704

Títol Methode rapide pour la recherche du caramel dans les vins, vinaigres et boissons.
Autor CAVASINO, G.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 519, Pg: 2 p.
Descriptors Vinagre Caramel Determinacio Vi Begudes alcoholiques
Localització FV 519

Títol Monographie sur le Caramel.
Autor
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 544, Pg: 4 p.
Descriptors Caramel Composicio Normes Reglament
Localització FV 544

Títol Recherche capillographique du caramel
Autor GAROGLIO, P.G.   STELLA, C  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 329, Pg: 2 p.
Descriptors Caramel Vi Most concentrat Aiguardent Begudes alcoholiques Cromatografia Metode capil.lografic a l'aire lliure
Localització FV 329

Títol Recherche et dosage du caramel et des aldehydes furfuriques: leur evaluation comme "indice de furfural (ou de caramel)". (Proposition de substitution a la methode internationale J§gerschmidt).
Autor GAROGLIO, P. G.   BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 268, Pg: 5 p.
Descriptors Caramel Vi Most Determinacio Aiguardent Begudes alcoholiques Furfural Aldehids
Localització FV 268