Registres trobats: 7
Títol | Caracteres technologiques et chimiques des caramels a usage oenologique. Projets de controle bases sur la quantite de furfural et autres polymeres. |
Autor | BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 320, Pg: 8 p. |
Descriptors | Furfural Polimers Caramel Destil.lacio Espectrofotometria Vi Determinacio |
Localització | FV 320 |
Títol | Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. MAZEROLLES, G |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p. |
Descriptors | Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac |
Localització | FV 869 |
Títol | Determination du furfural |
Autor | STELLA, C |
Dades Font | FV - - V: - N: 330, Pg: 2 p. |
Descriptors | Furfural Vi Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 330 |
Títol | Determination spectrophotometrique du furfural et du p-Hydroxymethylfurfural. |
Autor | CUHNA, M. da GUEDES, L. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 360, Pg: 5 p. |
Descriptors | Espectrofotometria Vi Determinacio Furfural Hidroximetilfurfural |
Localització | FV 360 |
Títol | Methode pour la determination du furfural dans les eaux-de-vie de vin, de marc, de fruits, etc. |
Autor | JANCOVIC, B. |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 623, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Dosificacio Dosatge Furfural Vi Begudes alcoholiques Brisa Licor Marc |
Localització | FV 623 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Recherche et dosage du caramel et des aldehydes furfuriques: leur evaluation comme "indice de furfural (ou de caramel)". (Proposition de substitution a la methode internationale J§gerschmidt). |
Autor | GAROGLIO, P. G. BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 268, Pg: 5 p. |
Descriptors | Caramel Vi Most Determinacio Aiguardent Begudes alcoholiques Furfural Aldehids |
Localització | FV 268 |