Registres trobats: 3
Títol | Caracteres technologiques et chimiques des caramels a usage oenologique. Projets de controle bases sur la quantite de furfural et autres polymeres. |
Autor | BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 320, Pg: 8 p. |
Descriptors | Furfural Polimers Caramel Destil.lacio Espectrofotometria Vi Determinacio |
Localització | FV 320 |
Títol | Recherche et dosage du caramel et des aldehydes furfuriques: leur evaluation comme "indice de furfural (ou de caramel)". (Proposition de substitution a la methode internationale J§gerschmidt). |
Autor | GAROGLIO, P. G. BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 268, Pg: 5 p. |
Descriptors | Caramel Vi Most Determinacio Aiguardent Begudes alcoholiques Furfural Aldehids |
Localització | FV 268 |
Títol | Recherche qualitative et determination semi-micro de la thiamine (vitamine B1) dans les vinaigres et les vins. |
Autor | CAROGLIO, P. G. BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - 1969 - V: - N: 319, Pg: 4 p. |
Descriptors | Tiamina Vi Determinacio |
Localització | FV 319 |