Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BODDI-GIANNARDI, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Caracteres technologiques et chimiques des caramels a usage oenologique. Projets de controle bases sur la quantite de furfural et autres polymeres.
Autor BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 320, Pg: 8 p.
Descriptors Furfural Polimers Caramel Destil.lacio Espectrofotometria Vi Determinacio
Localització FV 320

Títol Recherche et dosage du caramel et des aldehydes furfuriques: leur evaluation comme "indice de furfural (ou de caramel)". (Proposition de substitution a la methode internationale J§gerschmidt).
Autor GAROGLIO, P. G.   BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 268, Pg: 5 p.
Descriptors Caramel Vi Most Determinacio Aiguardent Begudes alcoholiques Furfural Aldehids
Localització FV 268

Títol Recherche qualitative et determination semi-micro de la thiamine (vitamine B1) dans les vinaigres et les vins.
Autor CAROGLIO, P. G.   BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - 1969 - V: - N: 319, Pg: 4 p.
Descriptors Tiamina Vi Determinacio
Localització FV 319