Registres trobats: 21
Títol | Application de la resonnance magnetique nucleaire du Deuterium au controle des mouts, des mouts concentres, du sucre de Raisin et des vins. |
Autor | MARTIN, G. |
Dades Font | FV - - V: - N: 810, Pg: 13 p. |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear Deuteri Most concentrat Sucre Vi Raim Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 810 |
Títol | Composicion de los mostos concentrados producidos en Mendoza y San Juan |
Autor | ROMANO, E. PANDOLFI, C. S. CERDAN, A. F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 65-74 |
Descriptors | Most concentrat Composicio Enologia Vinicultura Mendoza San Juan Argentina |
Títol | Detection de l'enrichissement des mouts, des mouts concentres, du sucre de raisin et des vins par application de la resonance magnetique nucleaire du Deuterium. |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1988 - V: - N: 826, Pg: 15 p. |
Descriptors | Enriquiment Most concentrat Sucre Raim Vi Deuteri Ressonancia magnetica nuclear |
Localització | FV 826 |
Títol | Dosage de l'hydroxymethylfurfural dans des mouts concentres et des vins. |
Autor | BRUN, S. KINGKATE, A. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 459, Pg: 4 p. |
Descriptors | Hidroximetilfurfural Most concentrat Vi Determinacio |
Localització | FV 459 |
Títol | Dosage de l?anhydride sulfureux total dans les boissons, jus concentres et vinaigres |
Autor | TANNER, H |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 253, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vinagre Most concentrat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Begudes Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 253 |
Títol | Elaboracion de mostos y zumos de uva : procesos tecnicos |
Autor | NAGORE ALCARAZ, Miguel |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 42-46 |
Descriptors | Most Suc de raim Elaboracio Most concentrat |
Títol | Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler) |
Autor | STEFANO, R. di UBIGLI, M. USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116 |
Descriptors | Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma |
Localització | C 3/6 |
Títol | Enrichissement : vers des techniques soustractives |
Autor | DUSFOURD, E. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 39-40 |
Descriptors | Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most concentrat Legislacio comunitaria Osmosi inversa |
Títol | Evaluation du taux de polymeres de la matiere colorante des mouts, des mouts concentres et des vins. |
Autor | CORDONNIER, R. BOURZEIX, M. HEREDIA, N. GUETOV, G. SALGUES, M. BIRON, C. PLANQUE, J. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 666, Pg: 3 p. |
Descriptors | Polimers Most concentrat Vi Colorants Color Monomer Antocians |
Localització | FV 666 |
Títol | La produccion de mostos en la Argentina |
Autor | RODRIGUEZ, Mario Domingo RODRIGUEZ, Ricardo Daniel |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 11315679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 5-14 |
Descriptors | Most concentrat Most sulfitat Argentina |
Títol | Legislacion de la CE. Reglamento (CE) NQ 1648/98 de la comision de 27 de julio de 1998 por el que se fijan para la campanya de 1998/99 los precios de compra y las ayudas asi como algunos otros elementos aplicables a las medidas de intervencion en el sector vitivinicola |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2178, Pg: 3270-3275 |
Descriptors | Preu de compra Ajuts economics Sector vitivinicola 1998-1999 Reglament Destil.lacio Most concentrat Most concentrat rectificat |
Títol | Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin. |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p. |
Descriptors | Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 811 |
Títol | Mosto concentrado en la elaboracion de cava |
Autor | LOPEZ, E. TORRE, M. C. de la FERNANDEZ, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 66-76 |
Descriptors | Cava Most concentrat Color Elaboracio |
Títol | Mosto concentrado tinto. Nueva variedad de vid para su elaboracion |
Autor | FORMENTO, J.C. RODRIGUEZ, J. GALIOTTI, H. PALADINO, S. LUQUEZH, C. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 24/31 Julio 1999 - V: - N: 2763-64, Pg: 2628-2637 |
Descriptors | Most concentrat Vinya Elaboracio Most negre |
Títol | Recherche capillographique du caramel |
Autor | GAROGLIO, P.G. STELLA, C |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 329, Pg: 2 p. |
Descriptors | Caramel Vi Most concentrat Aiguardent Begudes alcoholiques Cromatografia Metode capil.lografic a l'aire lliure |
Localització | FV 329 |
Títol | Reforme de l'OCM: l'arrachage au coeur du debat |
Autor | BEAUVALLET, L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 13-24 |
Descriptors | Politica agraria Unio Europea Viticultura Vi Destil.lacio preventiva Finan?ament Fran?a Espanya Italia Xaptalitzacio Most concentrat Sucre Rendiment Produccio Comercialitzacio Vinya |
Títol | Revision de productos no fermentados derivados de la vid |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 49-58 |
Descriptors | Raim Raim de taula Panses Melmelada Confitura Most Most concentrat Most conservat Most apagat Mel de raim Arrop Almivar Xarop de raim Productes enologics Suc de Raim Oli de llavor de raim Derivats Mistela |
Títol | Table donnant la concentration en sucres et le titre alcoometrique en puissance des mouts concentres d'apres leur indice de refraction |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 739, Pg: 2 p. |
Descriptors | Most concentrat Graduacio Concentracio Grau alcoholic Sucre Composicio |
Localització | FV 739 |
Títol | Teneur en hydroxymethylfurfural des vins et des jus concentres de raisins. |
Autor | DUPLESSIS, C.S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 497, Pg: 1 p. |
Descriptors | HMF Most concentrat Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 497 |
Títol | Teneur en hydroxymethylfurfural des vins, jus de raisin, jus de raisin concentres allemands. |
Autor | STEINLEIN, B. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 474, Pg: 2 p. |
Descriptors | Hidroximetilfurfural Vi Most concentrat Alemanya Raim Varietats Alemania |
Localització | FV 474 |
Títol | Teneurs en lithium, manganese et zinc de produits et correctifs oenologiques. |
Autor | STELLA, C. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 514, Pg: 1 p. |
Descriptors | Manganes Zinc Liti Most concentrat |
Localització | FV 514 |