Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Most concentrat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 21


Títol Application de la resonnance magnetique nucleaire du Deuterium au controle des mouts, des mouts concentres, du sucre de Raisin et des vins.
Autor MARTIN, G.  
Dades Font FV - - V: - N: 810, Pg: 13 p.
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear Deuteri Most concentrat Sucre Vi Raim Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 810

Títol Composicion de los mostos concentrados producidos en Mendoza y San Juan
Autor ROMANO, E.   PANDOLFI, C. S.   CERDAN, A. F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 65-74
Descriptors Most concentrat Composicio Enologia Vinicultura Mendoza San Juan Argentina

Títol Detection de l'enrichissement des mouts, des mouts concentres, du sucre de raisin et des vins par application de la resonance magnetique nucleaire du Deuterium.
Autor
Dades Font FV - abril 1988 - V: - N: 826, Pg: 15 p.
Descriptors Enriquiment Most concentrat Sucre Raim Vi Deuteri Ressonancia magnetica nuclear
Localització FV 826

Títol Dosage de l'hydroxymethylfurfural dans des mouts concentres et des vins.
Autor BRUN, S.   KINGKATE, A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 459, Pg: 4 p.
Descriptors Hidroximetilfurfural Most concentrat Vi Determinacio
Localització FV 459

Títol Dosage de l?anhydride sulfureux total dans les boissons, jus concentres et vinaigres
Autor TANNER, H  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 253, Pg: 4 p.
Descriptors Vinagre Most concentrat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Begudes Determinacio Destil.lacio
Localització FV 253

Títol Elaboracion de mostos y zumos de uva : procesos tecnicos
Autor NAGORE ALCARAZ, Miguel  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 42-46
Descriptors Most Suc de raim Elaboracio Most concentrat

Títol Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler)
Autor STEFANO, R. di   UBIGLI, M.   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116
Descriptors Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma
Localització C 3/6

Títol Enrichissement : vers des techniques soustractives
Autor DUSFOURD, E.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 39-40
Descriptors Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most concentrat Legislacio comunitaria Osmosi inversa

Títol Evaluation du taux de polymeres de la matiere colorante des mouts, des mouts concentres et des vins.
Autor CORDONNIER, R.   BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.   GUETOV, G.   SALGUES, M.   BIRON, C.   PLANQUE, J.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 666, Pg: 3 p.
Descriptors Polimers Most concentrat Vi Colorants Color Monomer Antocians
Localització FV 666

Títol La produccion de mostos en la Argentina
Autor RODRIGUEZ, Mario Domingo   RODRIGUEZ, Ricardo Daniel  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 11315679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 5-14
Descriptors Most concentrat Most sulfitat Argentina

Títol Legislacion de la CE. Reglamento (CE) NQ 1648/98 de la comision de 27 de julio de 1998 por el que se fijan para la campanya de 1998/99 los precios de compra y las ayudas asi como algunos otros elementos aplicables a las medidas de intervencion en el sector vitivinicola
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2178, Pg: 3270-3275
Descriptors Preu de compra Ajuts economics Sector vitivinicola 1998-1999 Reglament Destil.lacio Most concentrat Most concentrat rectificat

Títol Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin.
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p.
Descriptors Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge
Localització FV 811

Títol Mosto concentrado en la elaboracion de cava
Autor LOPEZ, E.   TORRE, M. C. de la   FERNANDEZ, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 66-76
Descriptors Cava Most concentrat Color Elaboracio

Títol Mosto concentrado tinto. Nueva variedad de vid para su elaboracion
Autor FORMENTO, J.C.   RODRIGUEZ, J.   GALIOTTI, H.   PALADINO, S.   LUQUEZH, C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 24/31 Julio 1999 - V: - N: 2763-64, Pg: 2628-2637
Descriptors Most concentrat Vinya Elaboracio Most negre

Títol Recherche capillographique du caramel
Autor GAROGLIO, P.G.   STELLA, C  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 329, Pg: 2 p.
Descriptors Caramel Vi Most concentrat Aiguardent Begudes alcoholiques Cromatografia Metode capil.lografic a l'aire lliure
Localització FV 329

Títol Reforme de l'OCM: l'arrachage au coeur du debat
Autor BEAUVALLET, L.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 13-24
Descriptors Politica agraria Unio Europea Viticultura Vi Destil.lacio preventiva Finan?ament Fran?a Espanya Italia Xaptalitzacio Most concentrat Sucre Rendiment Produccio Comercialitzacio Vinya

Títol Revision de productos no fermentados derivados de la vid
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 49-58
Descriptors Raim Raim de taula Panses Melmelada Confitura Most Most concentrat Most conservat Most apagat Mel de raim Arrop Almivar Xarop de raim Productes enologics Suc de Raim Oli de llavor de raim Derivats Mistela

Títol Table donnant la concentration en sucres et le titre alcoometrique en puissance des mouts concentres d'apres leur indice de refraction
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 739, Pg: 2 p.
Descriptors Most concentrat Graduacio Concentracio Grau alcoholic Sucre Composicio
Localització FV 739

Títol Teneur en hydroxymethylfurfural des vins et des jus concentres de raisins.
Autor DUPLESSIS, C.S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 497, Pg: 1 p.
Descriptors HMF Most concentrat Vi blanc Vi negre
Localització FV 497

Títol Teneur en hydroxymethylfurfural des vins, jus de raisin, jus de raisin concentres allemands.
Autor STEINLEIN, B.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 474, Pg: 2 p.
Descriptors Hidroximetilfurfural Vi Most concentrat Alemanya Raim Varietats Alemania
Localització FV 474

Títol Teneurs en lithium, manganese et zinc de produits et correctifs oenologiques.
Autor STELLA, C.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 514, Pg: 1 p.
Descriptors Manganes Zinc Liti Most concentrat
Localització FV 514