Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Asimilacion de la tecnica de envejecimiento acerelado para el brandy a otra bebida alcoholica de caracteristicas tecnologicas semejantes: el ron
Autor ESCUDERO, J.   QUESADA, J.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   SERRANA, G.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 1998
Pàgina 357-372
Lloc Almendralejo
Descriptors Envelliment accelerat   Brandi   Begudes alcoholiques   Ron  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.