Registres trobats: 4
Títol | Analytical control of armagnac brandies ageing by carbonyl compounds determination |
Autor | HERVE, E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 399-402 |
Descriptors | Brandi Armanyac Carbonil |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Carbonyls substances combined with sulfur dioxide in white wines produced from botrytised grapes |
Autor | GUILLOU, I. HERVE, E. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 415-418 |
Descriptors | Carbonil Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection |
Autor | GASSIOT, M. FERRER, M. BARCELO, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469 |
Descriptors | Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil |
Localització | C 4/8 |
Títol | Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds |
Autor | BOREA, I. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226 |
Descriptors | Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones |
Localització | C 6/5 |