Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Xaptalitzacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Auto-Enrichissement de la vendage par evaporation a temperature ambiante
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 33-38
Descriptors Verema Most Xaptalitzacio Ensucrament Evaporacio Aigua

Títol Auto-Enrichissement de la vendage par osmose inverse : appareil Degremont
Autor GAILLARD, M.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 61-63
Descriptors Most Ensucrament Verema Osmosi inversa Xaptalitzacio Concentracio Tecniques substractives

Títol Auto-Enrichissement de la vendange par osmose inverse : appareil separasystems LP.
Autor BACHO, Y.   BERGER, J.L  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 57-59
Descriptors Verema Osmosi inversa Most Xaptalitzacio Ensucrament Automatitzacio Enologia Vinicultura Maquinaria Mecanitzacio Tecniques substractives

Títol Avec ou sans sucre?
Autor PEYROULOU, J. P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1995 - V: - N: 396, Pg: 22-26
Descriptors Vi Sucre Xaptalitzacio Vinificacio

Títol Chaptalisation : une reglementation difficile a appliquer
Autor ANDOUARD, E.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1990 - V: - N: 146, Pg: 22
Descriptors Ensucrament Xaptalitzacio Normes Legislacio comunitaria Xaptalitzacio

Títol Control de los vinos a traves de la resonancia magnetica nuclear (RMN)
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J. E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A. I.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-82
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Vinificacio Control Adulteracio Xaptalitzacio

Títol Detection de la betaine et recherche de la chaptalisation
Autor CHAUVET, S.   SUDRAUD, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 339-344
Descriptors Xaptalitzacio
Localització C 19/11

Títol Determinacio de la relacio isotopica del carboni 13 / carboni 12 en vins blancs del Penedes i influencia de diversos factors sobre la seva variacio
Autor GOL, J.   VILABELLA, M.   MINGUEZ, S.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 15-19
Descriptors Vi Vi blanc Penedes DO Isotop Carboni 13 Carboni 12 Carboni Brandi Raim Most Estadistiques Ensucrament Xaptalitzacio

Títol Determination par resonance magnetique nucleaire du deuterium du fractionnement isotopique specifique naturel -application a la detection de la chaptalisation des vins .
Autor MARTIN, G.J.   MARTIN, M.L.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 760, Pg: 8 p.
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear Deuteri Vi Xaptalitzacio Determinacio Fraccionament
Localització FV 760

Títol Dosage de la betaine dans les vins.
Autor DUBOIS, P.   SIMAND, P.  
Dades Font FV - novembre 1975 - V: - N: 581, Pg: 6 p.
Descriptors Betaina Vi Xaptalitzacio Sucre Determinacio
Localització FV 581

Títol El enriquecimiento del vino.
Autor FREGONI, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 52-57
Descriptors Xaptalitzacio Vi Ensucrament Enriquiment Defectes Control de qualitat Normes Reglament Legislacio comunitaria Europa Unio Europea Vinificacio

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait
Autor CABANIS, J.C.   BRUN, S.  
Dades Font FV - novembre 1979 - V: - N: 706, Pg: 8 p.
Descriptors Xaptalitzacio Vi Control de qualitat Grau alcoholic Frau Defectes Graduacio Analisi Extraccio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 706

Títol Enrichissement : vers des techniques soustractives
Autor DUSFOURD, E.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 39-40
Descriptors Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most concentrat Legislacio comunitaria Osmosi inversa

Títol Errata FV 576. Determination par resonance magnetique nucleaire du deuteriom du fractionnement isotopique specifique naturel. Application a la detection de la chaptalisation des vins.
Autor
Dades Font FV - - V: - N: 576, Pg: 1 p.
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear Deuteri Xaptalitzacio Vi
Localització FV 576 Errata

Títol Evolution de l'enrichissement de la vendage : les techniques soustractives
Autor GAILLARD, M.   BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-55
Descriptors Verema Ensucrament Xaptalitzacio Vi Qualitat Most Tecniques substractives Concentracio Osmosi inversa Evaporacio

Títol Historique de l'enrichissement
Autor DUPUY, M. P.  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 47-50
Descriptors Vi Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most Historia

Títol L'Evaporation sous vide a basse temperature
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 57-60
Descriptors Vi Ensucrament Xaptalitzacio Evaporacio Most Temperatura

Títol La Situation mondiale de l'enrichissement
Autor TINLOT, M  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 51-54
Descriptors Vi Vinificacio Ensucrament Xaptalitzacio Most Legislacio Legislacio comunitaria

Títol La chaptalizacion supone un fraude al consumidor
Autor ISASI GOMEZ, N.  
Dades Font La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 30
Descriptors Xaptalitzacio Vi Excedent Legislacio Frau Sucre Unio Europea Sacarosa

Títol Le Bon beaujolais es-il arrive?
Autor BETTANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1991 - V: - N: 360, Pg: 47-57
Descriptors Beaujolais Vi Consumidor ensucrament Xaptalitzacio Crian?a Envelliment Comercialitzacio

Títol Le Passerillage hors souche
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 61-62
Descriptors Raim Panses Evaporacio Ensucrament Xaptalitzacio Maduracio

Títol Memoria de pratiques "Antonin Rodet" Borgonya. Substitucio de la Xaptalitzacio per l'Osmosi Inversa
Autor SALAS CASTILLO, OLIVIA  
Dades Font - Setembre-Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Enologia Llicenciatura d'enologia Estada en practiques Borgonya Osmosi inversa Xaptalitzacio Bourgogne
Localització ML - SALAS CASTILLO

Títol Reflexiones sobre el azucarado
Autor DE ROSA, Tulio  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 54-55
Descriptors Enologia Vinicultura Sacarosa Ensucrament Xaptalitzacio

Títol Reforme de l'OCM: l'arrachage au coeur du debat
Autor BEAUVALLET, L.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 13-24
Descriptors Politica agraria Unio Europea Viticultura Vi Destil.lacio preventiva Finan?ament Fran?a Espanya Italia Xaptalitzacio Most concentrat Sucre Rendiment Produccio Comercialitzacio Vinya

Títol Uso y utilidad del contenido en carbono-13 en el vino para el sector enologico
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J.E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 63-66
Descriptors Adulteracio Caracteritzacio Carboni 13 Xaptalitzacio Most Vi

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge