Registres trobats: 4
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | El Brandy catalan : particularidades y diferencias |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 61-67 |
Descriptors | Brandi Catalunya Elaboracio |
Títol | Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco |
Autor | ARTAJONA, J. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi |
Títol | La filtracion esterilizante |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 36-40 |
Descriptors | Vi Filtracio Vinificacio Estabilitzacio Estabilitzacio microbiologica |