Registres trobats: 11
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. WINKLER, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372 |
Descriptors | Brandi Raim Varietats Compostos volatils |
Localització | C 18/139 |
Títol | Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati |
Autor | REINER, L. SCHREIER, P. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470 |
Descriptors | Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio |
Localització | C 3/170 |
Títol | Flavor composition of wines : a review |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters |
Localització | C 2/9 |
Títol | Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation |
Autor | HOCK, R. BENDA, I. SCHREIER, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452 |
Descriptors | Terpens Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | C 21/11 |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Metabolism of Linalool by Botrytis cinerea |
Autor | BOCK, G. BENDA, I. SCHREIER, P. |
Dades Font | Biogeneration of aromas ISSN: 0097-6156 - 1986 - V: - N: , Pg: 243-253 |
Descriptors | Metabolisme Linalool Botrytis cinerea |
Localització | C 20/22 |
Títol | Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi |
Localització | C 3/125 |
Títol | Wine aroma: challenge for the instrumental analysis |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 17-30 |
Descriptors | Aroma del vi Analisi instrumental Vi |
Localització | 663.254 IN V |