Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi instrumental

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14
Descriptors Analisi instrumental Aliments Gust Sabor
Localització C 19/85

Títol Analisi de l'aroma en el control de qualitat dels vins
Autor TORRENS, J  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 14-18
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi quimica Analisi sensorial Analisi instrumental Nas electronic Tecnica de GCO Cromatograf de gasos

Títol Electronic nose for monitoring the flavour of beers
Autor PEARCE, Th.C. et al.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377
Descriptors Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental
Localització C 17/57

Títol Isolation and identification of volatiles from catwba wine
Autor NELSON, R. R.   ACREE, T. E.   BUTTS, R. M.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190
Descriptors Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma
Localització C 4/12

Títol Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785
Descriptors Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 2/12

Títol Rapid instrumental analysis of comoposition of wine
Autor KAFFKA, K.J.   NORRIS, K.H  
Dades Font Acta Alimentaria VOL 5 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 267-279
Descriptors Composicio Vi Analisi instrumental
Localització C 7/7

Títol Selectivity and limits of detection in inductively coupled plasma optical emission spectometry using multivariate calibration.
Autor BAUER, G.   WEGSCHEIDER, W.   ORTNER, H.M.  
Dades Font Spectrochimica Acta. Part B: Atomic spectroscopy ISSN: 0584-8547 VOL 47B - 1992 - V: - N: 1, Pg: 179-188
Descriptors Model matematic Analisi instrumental Espectrometria
Localització C 4/63

Títol Sensory and instrumental evaluation of wine aroma
Autor NOBLE, A.C.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 203-228
Descriptors Analisi sensorial Analisi instrumental Avaluacio Vi Aroma
Localització C 18/128

Títol Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363
Descriptors Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 15/2

Títol Wine aroma: challenge for the instrumental analysis
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 17-30
Descriptors Aroma del vi Analisi instrumental Vi
Localització 663.254 IN V