Registres trobats: 10
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Analisi de l'aroma en el control de qualitat dels vins |
Autor | TORRENS, J |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi Qualitat Aroma Analisi quimica Analisi sensorial Analisi instrumental Nas electronic Tecnica de GCO Cromatograf de gasos |
Títol | Electronic nose for monitoring the flavour of beers |
Autor | PEARCE, Th.C. et al. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377 |
Descriptors | Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental |
Localització | C 17/57 |
Títol | Isolation and identification of volatiles from catwba wine |
Autor | NELSON, R. R. ACREE, T. E. BUTTS, R. M. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190 |
Descriptors | Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma |
Localització | C 4/12 |
Títol | Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 2/12 |
Títol | Rapid instrumental analysis of comoposition of wine |
Autor | KAFFKA, K.J. NORRIS, K.H |
Dades Font | Acta Alimentaria VOL 5 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 267-279 |
Descriptors | Composicio Vi Analisi instrumental |
Localització | C 7/7 |
Títol | Selectivity and limits of detection in inductively coupled plasma optical emission spectometry using multivariate calibration. |
Autor | BAUER, G. WEGSCHEIDER, W. ORTNER, H.M. |
Dades Font | Spectrochimica Acta. Part B: Atomic spectroscopy ISSN: 0584-8547 VOL 47B - 1992 - V: - N: 1, Pg: 179-188 |
Descriptors | Model matematic Analisi instrumental Espectrometria |
Localització | C 4/63 |
Títol | Sensory and instrumental evaluation of wine aroma |
Autor | NOBLE, A.C. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 203-228 |
Descriptors | Analisi sensorial Analisi instrumental Avaluacio Vi Aroma |
Localització | C 18/128 |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |
Títol | Wine aroma: challenge for the instrumental analysis |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 17-30 |
Descriptors | Aroma del vi Analisi instrumental Vi |
Localització | 663.254 IN V |