Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NOBLE, A.C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLD, R.A.   NOBLE, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi
Localització C 18/126

Títol Comparison of the Aromas of Oak and Glass-Aged Wines
Autor AIKEN, J.W.   NOBLE, A.C.  
Dades Font American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 4, Pg: 196-199
Descriptors Aroma Roure Vidre Crian?a
Localització C 21/2

Títol Composition and sensory properties of Cabernet Sauvignon wine aged in French versus American oak barrels
Autor AIKEN, J.W.   NOBLE, A.C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 27-36
Descriptors Cabernet sauvignon Caracteristiques sensorials Composicio Roure frances Roure america Crian?a Barriques Botes
Localització C 21/7

Títol Effect of Pomace Contact on Chardonnay Musts and Wines
Autor TEST, S.L.   NOBLE, A.C.   SCHMIDT, J.O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 133-136
Descriptors Pomace Chardonnay Most Vi
Localització C 20/12

Títol Sensory and instrumental evaluation of wine aroma
Autor NOBLE, A.C.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 203-228
Descriptors Analisi sensorial Analisi instrumental Avaluacio Vi Aroma
Localització C 18/128