Registres trobats: 5
Títol | Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLD, R.A. NOBLE, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi |
Localització | C 18/126 |
Títol | Comparison of the Aromas of Oak and Glass-Aged Wines |
Autor | AIKEN, J.W. NOBLE, A.C. |
Dades Font | American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 4, Pg: 196-199 |
Descriptors | Aroma Roure Vidre Crian?a |
Localització | C 21/2 |
Títol | Composition and sensory properties of Cabernet Sauvignon wine aged in French versus American oak barrels |
Autor | AIKEN, J.W. NOBLE, A.C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 27-36 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Caracteristiques sensorials Composicio Roure frances Roure america Crian?a Barriques Botes |
Localització | C 21/7 |
Títol | Effect of Pomace Contact on Chardonnay Musts and Wines |
Autor | TEST, S.L. NOBLE, A.C. SCHMIDT, J.O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 133-136 |
Descriptors | Pomace Chardonnay Most Vi |
Localització | C 20/12 |
Títol | Sensory and instrumental evaluation of wine aroma |
Autor | NOBLE, A.C. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 203-228 |
Descriptors | Analisi sensorial Analisi instrumental Avaluacio Vi Aroma |
Localització | C 18/128 |