Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pomace

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD
Autor KHOSHAB, A et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299
Descriptors Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD
Localització 663.254 IN V

Títol Effect of Pomace Contact on Chardonnay Musts and Wines
Autor TEST, S.L.   NOBLE, A.C.   SCHMIDT, J.O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 133-136
Descriptors Pomace Chardonnay Most Vi
Localització C 20/12

Títol Review: Steam distilled spirits from fermented grape pomace
Autor SILVA, M.L.   MACEDO, A.C.   MALCATA, F.X  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 285-300
Descriptors Destil.lacio Aroma Fermentacio Vi de brisa Grapa Begudes destil.lades

Títol White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time
Autor SINGLETON, V. L.   ZAYA, J.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20
Descriptors Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa
Localització C 1/55