Registres trobats: 4
Títol | Determination and distribution of residues of quinoxyfen (a new fungicide) in grapes, pomace, must and wine by HPLC-UV and GC-MSD |
Autor | KHOSHAB, A et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analitique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 295-299 |
Descriptors | Residus Quinoxifen Fungicides Raim Most Vi HPLC-UV GC-MSD |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Effect of Pomace Contact on Chardonnay Musts and Wines |
Autor | TEST, S.L. NOBLE, A.C. SCHMIDT, J.O. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 133-136 |
Descriptors | Pomace Chardonnay Most Vi |
Localització | C 20/12 |
Títol | Review: Steam distilled spirits from fermented grape pomace |
Autor | SILVA, M.L. MACEDO, A.C. MALCATA, F.X |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 285-300 |
Descriptors | Destil.lacio Aroma Fermentacio Vi de brisa Grapa Begudes destil.lades |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |