Registres trobats: 2
Títol | Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents |
Autor | ACREE, T. E. BARNARD, J. CUNNINGHAM, D. G. |
Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286 |
Descriptors | Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio |
Localització | C 10/103 |
Títol | Isolation and identification of volatiles from catwba wine |
Autor | NELSON, R. R. ACREE, T. E. BUTTS, R. M. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190 |
Descriptors | Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma |
Localització | C 4/12 |