Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
IDSTEIN, H.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14
Descriptors Analisi instrumental Aliments Gust Sabor
Localització C 19/85

Títol High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188
Descriptors Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi
Localització C 19/100