Registres trobats: 30
Títol | A Reproducible Capillary Gas Chromatographic Technique for the Determination of Specific Terpenes in Grape Juice and Wine |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 21-25 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Determinacio Terpens Most Vi |
Localització | C 20/10 |
Títol | Actividad B-glucosidasica de Debaryomyces peseudolimorphus y su efecto en la liberacion de terpenos en vino (I) |
Autor | AREVALO, M. UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 26-30 |
Descriptors | Debaryomyces peseudopolimorphys Terpens Glucosidasica Vi Extracte enzimatic Microvinificacio Hidrolisi |
Títol | Aplicacion de glicosidasas a vinos elaborados con la variedad verdejo: efecto sobre su composicion terpenica |
Autor | RODRIGUEZ NOGALEZ, J.M. FERNANDEZ FERNANDEZ, E. VILA CRESPO, J. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 212-213 |
Descriptors | Terpens Glicosidasa Verdejo |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Beverage review. Wine aroma composition. |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi |
Localització | C 4/73 |
Títol | Contribution of terpene glycosides to bitterness in Muscat wines |
Autor | NOBLE, A. C...[et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 129-131 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Terpens Moscatell d'Alexandria Aroma |
Localització | C 1/48 |
Títol | Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube |
Autor | MARAIS, J. WYK, C.J. van |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35 |
Descriptors | Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube |
Localització | C 20/9 |
Títol | Estudio de los terpenos libres durante la maduracion en las uvas de las variedades Airen, Macabeo, Chardonnay y Moscatel de grano menudo cultivadas en la region de la Mancha |
Autor | CHACON, J.L. GARCIA, E. MARTINEZ, J. IZQUIERDO, P.M. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 76-81 |
Descriptors | Terpens Varietats Airen Macabeu Chardonnay Moscatell de gra petit La Manxa La Mancha Maduracio Raim |
Títol | Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6 |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286 |
Descriptors | Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio |
Localització | C 4/83 |
Títol | Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CASTINO, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258 |
Descriptors | Terpens Compostos Escumos |
Localització | C 20/73 |
Títol | Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CIOLFI, C. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143 |
Descriptors | Compostos Terpens Escumos |
Localització | C 20/74 |
Títol | Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria |
Autor | STEFANO, R. Di CORINO, L. BOSIA, P.D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279 |
Descriptors | Terpens Compostos Most blanc Maduracio |
Localització | C 20/75 |
Títol | Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs |
Títol | Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation |
Autor | HOCK, R. BENDA, I. SCHREIER, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452 |
Descriptors | Terpens Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | C 21/11 |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira |
Autor | ALVAREZ FERNANDEZ, J.R. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Influence of yield manipulations on the terpene content of juices and wines of Muller Thurgau |
Autor | ESCHENBRUCH, R. et al. |
Dades Font | Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 89-93 |
Descriptors | Llevats Terpens Contingut Most Vi Muller Thurgau |
Localització | C 20/15 |
Títol | Profilo aromatico del moscato bianco del Piemonte |
Autor | STEFANO, R. di USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 VOL 33 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 58-69 |
Descriptors | Aroma Moscato bianco Piemonte Cromatografia de gasos Most Terpens Calor Moscatell Analisi |
Localització | C 3/146 |
Títol | Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato |
Autor | STEFANO, R. Di ANTONACCI, D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320 |
Descriptors | Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor |
Localització | C 20/1 |
Títol | Queso, lipidos y salud |
Autor | RENOBALES SCHEIFLER, M. de |
Dades Font | ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90 |
Descriptors | Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | Rol van terpene in druiwe en wyn |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Wynboer - April 1985 - V: - N: , Pg: 15-17 |
Descriptors | Terpens Vi |
Localització | C 19/99 |
Títol | Studies on terpene compounds in wines |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813 |
Descriptors | Terpens Vi |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Terpene Compounds in Wine |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. GUNTERT, M. |
Dades Font | 0392-176X - 1984 - V: - N: , Pg: 255-274 |
Descriptors | Terpens Compostos Vi |
Localització | C 21/10 |
Títol | Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245 |
Descriptors | Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa |
Localització | C 21/44 |
Títol | Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798 |
Descriptors | Terpens Ra?m Suc de ra?m |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Terpenes in the Aroma of Grape and Wines: A Review |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1983 - V: 4- N: 2, Pg: 49-60 |
Descriptors | Terpens Aroma Raim Vi |
Localització | C 20/57 |
Títol | Terpeni ed antociani di alcune uve rosse aromatiche |
Autor | STEFANO, R. Di CORINO, L. |
Dades Font | Estratto dalla Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano - Ottobre 1984 - V: XXXVII- N: 10, Pg: 581-595 |
Descriptors | Terpens Antocians Raim negre Raim aromatic Raim negre aromatic |
Localització | C 21/6 |
Títol | The development and use of a rapid analytical technique for estimation of free and potentially volatile monoterpene flavorants of grapes |
Autor | DIMITRIADIS, E. WILLIAMS, P. J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 66-71 |
Descriptors | Components volatils Vi Analisi Terpens Aroma Color Envelliment Moscatell d'Alexandria |
Localització | C 2/99 |
Títol | Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder) |
Autor | RAPP, A. SUCKRAU, I. VERSINI, G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254 |
Descriptors | Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling |
Localització | C 4/92 |
Títol | Volatile compounds of blackcurrant juice and wine. |
Autor | LEINO, M. KALLIO, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414 |
Descriptors | Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens |
Localització | C 4/97 |