Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Terpens

Resultat de la cerca

Registres trobats: 30


Títol A Reproducible Capillary Gas Chromatographic Technique for the Determination of Specific Terpenes in Grape Juice and Wine
Autor MARAIS, J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 21-25
Descriptors Cromatografia capil?lar de gasos Determinacio Terpens Most Vi
Localització C 20/10

Títol Actividad B-glucosidasica de Debaryomyces peseudolimorphus y su efecto en la liberacion de terpenos en vino (I)
Autor AREVALO, M.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 26-30
Descriptors Debaryomyces peseudopolimorphys Terpens Glucosidasica Vi Extracte enzimatic Microvinificacio Hidrolisi

Títol Aplicacion de glicosidasas a vinos elaborados con la variedad verdejo: efecto sobre su composicion terpenica
Autor RODRIGUEZ NOGALEZ, J.M.   FERNANDEZ FERNANDEZ, E.   VILA CRESPO, J.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 212-213
Descriptors Terpens Glicosidasa Verdejo
Localització 663.2 (063) Con

Títol Beverage review. Wine aroma composition.
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21
Descriptors Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi
Localització C 4/73

Títol Contribution of terpene glycosides to bitterness in Muscat wines
Autor NOBLE, A. C...[et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 129-131
Descriptors Vi Analisi sensorial Terpens Moscatell d'Alexandria Aroma
Localització C 1/48

Títol Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube
Autor MARAIS, J.   WYK, C.J. van  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35
Descriptors Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube
Localització C 20/9

Títol Estudio de los terpenos libres durante la maduracion en las uvas de las variedades Airen, Macabeo, Chardonnay y Moscatel de grano menudo cultivadas en la region de la Mancha
Autor CHACON, J.L.   GARCIA, E.   MARTINEZ, J.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 76-81
Descriptors Terpens Varietats Airen Macabeu Chardonnay Moscatell de gra petit La Manxa La Mancha Maduracio Raim

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CASTINO, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258
Descriptors Terpens Compostos Escumos
Localització C 20/73

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CIOLFI, C.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143
Descriptors Compostos Terpens Escumos
Localització C 20/74

Títol Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.   BOSIA, P.D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279
Descriptors Terpens Compostos Most blanc Maduracio
Localització C 20/75

Títol Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73
Descriptors Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs

Títol Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation
Autor HOCK, R.   BENDA, I.   SCHREIER, P.  
Dades Font Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452
Descriptors Terpens Llevats Fermentacio alcoholica
Localització C 21/11

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira
Autor ALVAREZ FERNANDEZ, J.R.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295
Descriptors Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Influence of yield manipulations on the terpene content of juices and wines of Muller Thurgau
Autor ESCHENBRUCH, R. et al.  
Dades Font Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 89-93
Descriptors Llevats Terpens Contingut Most Vi Muller Thurgau
Localització C 20/15

Títol Profilo aromatico del moscato bianco del Piemonte
Autor STEFANO, R. di   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font Annali dell'Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 VOL 33 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 58-69
Descriptors Aroma Moscato bianco Piemonte Cromatografia de gasos Most Terpens Calor Moscatell Analisi
Localització C 3/146

Títol Profilo terpenico di alcune uve bianche da vino e da mesa a gusto e aroma di moscato
Autor STEFANO, R. Di   ANTONACCI, D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 7, Pg: 313-320
Descriptors Terpens Raim Raim blanc Raim de taula Aroma Most Gust Sabor
Localització C 20/1

Títol Queso, lipidos y salud
Autor RENOBALES SCHEIFLER, M. de  
Dades Font ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90
Descriptors Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic

Títol Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79"
Autor MARGHERI, G... [et al.]  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino
Localització C 3/55

Títol Rol van terpene in druiwe en wyn
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Wynboer - April 1985 - V: - N: , Pg: 15-17
Descriptors Terpens Vi
Localització C 19/99

Títol Studies on terpene compounds in wines
Autor RAPP, A.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 791-813
Descriptors Terpens Vi
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Terpene Compounds in Wine
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.   GUNTERT, M.  
Dades Font 0392-176X - 1984 - V: - N: , Pg: 255-274
Descriptors Terpens Compostos Vi
Localització C 21/10

Títol Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245
Descriptors Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa
Localització C 21/44

Títol Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798
Descriptors Terpens Ra?m Suc de ra?m
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Terpenes in the Aroma of Grape and Wines: A Review
Autor MARAIS, J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1983 - V: 4- N: 2, Pg: 49-60
Descriptors Terpens Aroma Raim Vi
Localització C 20/57

Títol Terpeni ed antociani di alcune uve rosse aromatiche
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.  
Dades Font Estratto dalla Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano - Ottobre 1984 - V: XXXVII- N: 10, Pg: 581-595
Descriptors Terpens Antocians Raim negre Raim aromatic Raim negre aromatic
Localització C 21/6

Títol The development and use of a rapid analytical technique for estimation of free and potentially volatile monoterpene flavorants of grapes
Autor DIMITRIADIS, E.   WILLIAMS, P. J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 66-71
Descriptors Components volatils Vi Analisi Terpens Aroma Color Envelliment Moscatell d'Alexandria
Localització C 2/99

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92

Títol Volatile compounds of blackcurrant juice and wine.
Autor LEINO, M.   KALLIO, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414
Descriptors Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens
Localització C 4/97