Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
USSEGLIO-TOMASSET, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Caracteristiques analytiques de vins alleges elabores experimentalement
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font - gener 1987 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi lleuger Vi desalcoholitzat Analisi
Localització C 1/18

Títol Determination de la premiere constante de dissociation de l'acide sulfureux en solutions hydroalcooliques d'interet oenologique
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.   BOSIA, P. D.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 784, Pg: 19 p.
Descriptors Acid sulfuros Vi Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 784

Títol Dosage de l'acide galacturonique dans le vin.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font FV - novembre 1976 - V: - N: 617, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid galacturonic
Localització FV 617

Títol Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler)
Autor STEFANO, R. di   UBIGLI, M.   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116
Descriptors Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma
Localització C 3/6

Títol Il Significato enologico de la regola di Slizewicz
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia ASTI ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 490-495
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Acid tartric Acid tartaric Grau alcoholic Graduacio Vi Analisi Acidesa
Localització C 3/22

Títol Influence d?une elevation de temperature sur la qualite des vins
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 1984 - V: 95- N: 24, Pg: 29-37
Descriptors Temperatura Qualitat del vi
Localització C 21/18

Títol Information sur le SO2 moleculaire. Evaluation de la resistance des levures au dioxyde de soufre. 1:le delai d'action sur le debut de la fermentation
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.   CIOLFI, G.   PAGLIARA, A.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 743, Pg: 13 p.
Descriptors Llevats Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Vi Most Efectes Vinificacio
Localització FV 743

Títol Profilo aromatico del moscato bianco del Piemonte
Autor STEFANO, R. di   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font Annali dell'Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 VOL 33 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 58-69
Descriptors Aroma Moscato bianco Piemonte Cromatografia de gasos Most Terpens Calor Moscatell Analisi
Localització C 3/146

Títol Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 821

Títol Valeurs des constantes de dissociation des principaux acides organiques du vin en solutions hydroalcooliques.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.   BOSIA, P. D.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 685, Pg: 3 p.
Descriptors Acid organic Vi Constituents Solucio hidroalcoholica
Localització FV 685