Registres trobats: 10
Títol | Caracteristiques analytiques de vins alleges elabores experimentalement |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | - gener 1987 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi lleuger Vi desalcoholitzat Analisi |
Localització | C 1/18 |
Títol | Determination de la premiere constante de dissociation de l'acide sulfureux en solutions hydroalcooliques d'interet oenologique |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. BOSIA, P. D. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 784, Pg: 19 p. |
Descriptors | Acid sulfuros Vi Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 784 |
Títol | Dosage de l'acide galacturonique dans le vin. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 617, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid galacturonic |
Localització | FV 617 |
Títol | Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler) |
Autor | STEFANO, R. di UBIGLI, M. USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116 |
Descriptors | Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma |
Localització | C 3/6 |
Títol | Il Significato enologico de la regola di Slizewicz |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia ASTI ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 490-495 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Acid tartric Acid tartaric Grau alcoholic Graduacio Vi Analisi Acidesa |
Localització | C 3/22 |
Títol | Influence d?une elevation de temperature sur la qualite des vins |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 1984 - V: 95- N: 24, Pg: 29-37 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi |
Localització | C 21/18 |
Títol | Information sur le SO2 moleculaire. Evaluation de la resistance des levures au dioxyde de soufre. 1:le delai d'action sur le debut de la fermentation |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. CIOLFI, G. PAGLIARA, A. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 743, Pg: 13 p. |
Descriptors | Llevats Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Vi Most Efectes Vinificacio |
Localització | FV 743 |
Títol | Profilo aromatico del moscato bianco del Piemonte |
Autor | STEFANO, R. di USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 VOL 33 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 58-69 |
Descriptors | Aroma Moscato bianco Piemonte Cromatografia de gasos Most Terpens Calor Moscatell Analisi |
Localització | C 3/146 |
Títol | Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 821 |
Títol | Valeurs des constantes de dissociation des principaux acides organiques du vin en solutions hydroalcooliques. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. BOSIA, P. D. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 685, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid organic Vi Constituents Solucio hidroalcoholica |
Localització | FV 685 |