Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Loureira

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography
Autor ANDRADE, PAULA B.   OLIVEIRA, BEATRIZ M.   SEABRA, ROSA M.   FERREIRA, MARGARIDA A.   FERRERES, FEDERICO   GARCIA-VIGUERA, CRISTINA  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1568-1572
Descriptors Vi blanc Alvari?o Loureira Compostos fenolics Electroforesi de zona capil?lar Cromatografia liquida d'alta resolucio Caracteritzacio Albarinyo
Localització C 15/108

Títol Caracterizacion ampelografica de diferentes variedades de vid cultivadas en Galicia
Autor FERNANDEZ, B. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 39-47
Descriptors Caracteritzacio ampelografia Ampelografia Raim Varietats Galicia Dona Blanca Godello Lado Loureira Torrontes Treixadura Brancellao Mencia Souson

Títol Estudio de los aromas varietales de las viniferas Albari?o y Loureira : Influencia del sistema de elaboracion
Autor ORTEGA, Ana Patricia [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 38-41
Descriptors Galicia Vi Aroma Albarinyo Loureira Vinificacio Albari?o

Títol Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira
Autor ALVAREZ FERNANDEZ, J.R.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295
Descriptors Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens
Localització 634.8(462.221.2) JOR