Registres trobats: 4
Títol | Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography |
Autor | ANDRADE, PAULA B. OLIVEIRA, BEATRIZ M. SEABRA, ROSA M. FERREIRA, MARGARIDA A. FERRERES, FEDERICO GARCIA-VIGUERA, CRISTINA |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1568-1572 |
Descriptors | Vi blanc Alvari?o Loureira Compostos fenolics Electroforesi de zona capil?lar Cromatografia liquida d'alta resolucio Caracteritzacio Albarinyo |
Localització | C 15/108 |
Títol | Caracterizacion ampelografica de diferentes variedades de vid cultivadas en Galicia |
Autor | FERNANDEZ, B. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 39-47 |
Descriptors | Caracteritzacio ampelografia Ampelografia Raim Varietats Galicia Dona Blanca Godello Lado Loureira Torrontes Treixadura Brancellao Mencia Souson |
Títol | Estudio de los aromas varietales de las viniferas Albari?o y Loureira : Influencia del sistema de elaboracion |
Autor | ORTEGA, Ana Patricia [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 38-41 |
Descriptors | Galicia Vi Aroma Albarinyo Loureira Vinificacio Albari?o |
Títol | Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira |
Autor | ALVAREZ FERNANDEZ, J.R. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |