Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography
Autor ANDRADE, PAULA B.   OLIVEIRA, BEATRIZ M.   SEABRA, ROSA M.   FERREIRA, MARGARIDA A.   FERRERES, FEDERICO   GARCIA-VIGUERA, CRISTINA  
Revista Electrophoresis
Numero 8
Mes
Any 2001
Pàgina 1568-1572
Lloc Weinheim
Descriptors Vi blanc   Alvari?o   Loureira   Compostos fenolics   Electroforesi de zona capil?lar   Cromatografia liquida d'alta resolucio   Caracteritzacio   Albarinyo  
Localització C 15/108


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.