Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Treixadura

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura
Autor LOSADA, M. M.   PARIENTE, M. V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998
Descriptors Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o

Títol Caracterizacion ampelografica de diferentes variedades de vid cultivadas en Galicia
Autor FERNANDEZ, B. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 39-47
Descriptors Caracteritzacio ampelografia Ampelografia Raim Varietats Galicia Dona Blanca Godello Lado Loureira Torrontes Treixadura Brancellao Mencia Souson

Títol Effects of Oak wood on the aromatic composition of Vitis Vinifera L. var. teixadura wines
Autor FERRERAS, D.   FERNANDEZ, E.   FALQUE, E.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 343-349
Descriptors Vi blanc Embelliment Roure Barrica Tanc Acer inoxidable Compostos volatils Vitis vinifera L Treixadura

Títol El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino
Autor BLANCO, P.   ESTEVEZ, S.   CORTES, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63
Descriptors Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi

Títol Ficha Varietal: TREIXADURA
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 26
Descriptors Treixadura Varietats Raim

Títol Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura
Autor FALQUE, E.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70
Descriptors Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura

Títol Los nuevos vinos blancos fruto del trabajo mas exigente
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 20-24
Descriptors Vi blanc Treixadura Albarinyo Xarel.lo Picapoll Garnatxa blanca Noves varietats

Títol Uvas recuperadas. Capitulo 1. Las uvas que renacieron del terru?o
Autor VIDA, L  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 211, Pg: 36-41
Descriptors Raim Varietats Recuperacio Cainyo blanc Cainyo negre Graciano Juan Garcia Parraleta Loureiro blanc Negramoll rosat Treixadura Moristel

Títol Vinos de Galicia. El paraiso de los blancos
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2006 - V: - N: 60, Pg: 32-43
Descriptors Vinos de Galicia Vi blanc Albarinyo Treixadura Godello Albari?o