Registres trobats: 9
Títol | Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura |
Autor | LOSADA, M. M. PARIENTE, M. V. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998 |
Descriptors | Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o |
Títol | Caracterizacion ampelografica de diferentes variedades de vid cultivadas en Galicia |
Autor | FERNANDEZ, B. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 39-47 |
Descriptors | Caracteritzacio ampelografia Ampelografia Raim Varietats Galicia Dona Blanca Godello Lado Loureira Torrontes Treixadura Brancellao Mencia Souson |
Títol | Effects of Oak wood on the aromatic composition of Vitis Vinifera L. var. teixadura wines |
Autor | FERRERAS, D. FERNANDEZ, E. FALQUE, E. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 343-349 |
Descriptors | Vi blanc Embelliment Roure Barrica Tanc Acer inoxidable Compostos volatils Vitis vinifera L Treixadura |
Títol | El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino |
Autor | BLANCO, P. ESTEVEZ, S. CORTES, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63 |
Descriptors | Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi |
Títol | Ficha Varietal: TREIXADURA |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 26 |
Descriptors | Treixadura Varietats Raim |
Títol | Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura |
Autor | FALQUE, E. FERNANDEZ, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70 |
Descriptors | Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura |
Títol | Los nuevos vinos blancos fruto del trabajo mas exigente |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 20-24 |
Descriptors | Vi blanc Treixadura Albarinyo Xarel.lo Picapoll Garnatxa blanca Noves varietats |
Títol | Uvas recuperadas. Capitulo 1. Las uvas que renacieron del terru?o |
Autor | VIDA, L |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2006 - V: XXI- N: 211, Pg: 36-41 |
Descriptors | Raim Varietats Recuperacio Cainyo blanc Cainyo negre Graciano Juan Garcia Parraleta Loureiro blanc Negramoll rosat Treixadura Moristel |
Títol | Vinos de Galicia. El paraiso de los blancos |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2006 - V: - N: 60, Pg: 32-43 |
Descriptors | Vinos de Galicia Vi blanc Albarinyo Treixadura Godello Albari?o |