Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BLANCO, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino
Autor BLANCO, P.   ESTEVEZ, S.   CORTES, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63
Descriptors Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi

Títol Evaluacion del potencial agronomico y enologico de VITIS VINIFERA LADO, una variedad minoritaria de uva blanca cultivada en la denominacion de origen Riberiro (Galicia)
Autor VAZQUEZ, I.   BLANCO, P.   LOSADA, A.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 446-448
Descriptors Most Vi Raim blanc Ribeiro DO Lado
Localització 663.2(063) Con

Títol Incidencia del caracter killer en levaduras aisladas a partir de fermentaciones espontaneas de uva de la variedad Godello
Autor RAMILO, A.   BLANCO, P.   LOSADA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 71-74
Descriptors Llevats aillats Fermentacio espontania Godello Killer Llevats Killer