Registres trobats: 12
Títol | El fenotipo Killer en levaduras vinicas de la D.O. Ribera del Guadiana |
Autor | REGODON MATEOS, J.A. PEREZ NEVADO, F. RAMIREZ FERNANDEZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 47-52 |
Descriptors | Fenotip killer Llevats Ribera del Guadiana DO Killer Saccharomyeces cerevisiae Vinificacio |
Títol | Electron microscopy of the K2 killer effect of Saccharomyces crevisiae T206 on a mesophilic winw yeast |
Autor | VADASZ, A.S. JAGGGANATH,D.B. PRETORIUS, I.S. GUPTHAR, A.S. |
Dades Font | Antonie van Leeuwenhoek - june 2000 - V: - N: 78, Pg: 117-122 |
Descriptors | Efecte Killer Killer Llevats Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 15/70 |
Títol | Essai de mise en evidence de groupes d'activite Killer parmi 55 souches de Saccharomyces isolees des vins |
Autor | BARRE, P. BIRON, M. J. |
Dades Font | Science des Aliments - 1982 - V: - N: 2, Pg: 125-130 |
Descriptors | Toxina Killer Saccharomyces cerevisiae Evidenciament Llevats |
Localització | C 11/71 |
Títol | Genetic and fermentation propertie of the K2 killer yeast, Saccharomyces crevisisiae T260 |
Autor | FRANKEN, D.B ARIATTI,M PRETORIUR,I.S GUPTHAR,A.S |
Dades Font | Antonie van Leeuewnhoek - march 1998 - V: - N: 73, Pg: 263-269 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Fermentacio |
Localització | C 15/68 |
Títol | Incidencia del caracter killer en levaduras aisladas a partir de fermentaciones espontaneas de uva de la variedad Godello |
Autor | RAMILO, A. BLANCO, P. LOSADA, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 71-74 |
Descriptors | Llevats aillats Fermentacio espontania Godello Killer Llevats Killer |
Títol | Influencia de la toxina Killer durante la vinificacion. |
Autor | QUESADA, M. P. MARTINEZ, A. LOPEZ, J. M. MARIN, F. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 6 - maig-juny 1995 - V: - N: 5-6, Pg: 52-56 |
Descriptors | Factor Killer Vinificacio Llevats Toxina Killer Apagament Aturada fermentativa Fermentacio |
Títol | Influencia del tratamiento del mosto sobre el efecto killer en vinificaciones |
Autor | PEREZ NEVADO, F. RAMIREZ FERNANDEZ, M. REGODON MATEOS, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 189-198 |
Descriptors | Tractament del most Efecte killer Vinificacio Most |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar |
Autor | VAN VUUREN, H.J.J. WINGFIELD, B.D. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118 |
Descriptors | Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament |
Localització | C 9/19 |
Títol | Presence of non-supressive, M2 -related dsRNA a molecules in Saccharomyces cervisiae strains isoletd form spontaneous fermentations |
Autor | CANSADO, J. BARROS VELAZQUEZ, J. SIERIO,C. GACTO, M. VILLA, T.G. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 1999 - october 1999 - V: - N: 181, Pg: 211-215 |
Descriptors | Llevats Killer Saccharomyces cerevisiae Fermentacio espontania RNA |
Localització | C 15/69 |
Títol | Produccion de levaduras killer Torulaspora para vinificacion |
Autor | RAMIREZ, M. VELAZQUEZ, R. MAQUEDA, M. [Et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Setembre 2014 - V: - N: 3430, Pg: 1350-1355 |
Descriptors | Produccio de vi Fermentacio Llevats Killer Torulaspora Vinificacio |
Títol | Studies on strong and weak killer phenotypes of wine yeasts:production, activity of toxin in must, and its effect in mixed culture fermentation |
Autor | MUSMANNO, R.A DI MAGGIO, T CORATZA, G |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - september 1999 - V: - N: 87, Pg: 932-938 |
Descriptors | Vi Llevasts Killer Fermentacio Fenotip |
Localització | C 15/73 |
Títol | The incidence of killer activity of non-Saccharomyces yeasts towards indigenous yeast species of grape must:potential application in wine fermentation |
Autor | YAP,N.A DE BARROS LOPES, M LANGRIDGE,P HENSCHKE,P.A |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - april 2000 - V: - N: 89, Pg: 381-389 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Raim Most Vi Fermentacio |
Localització | C 15/72 |