Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Killer

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol El fenotipo Killer en levaduras vinicas de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor REGODON MATEOS, J.A.   PEREZ NEVADO, F.   RAMIREZ FERNANDEZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 47-52
Descriptors Fenotip killer Llevats Ribera del Guadiana DO Killer Saccharomyeces cerevisiae Vinificacio

Títol Electron microscopy of the K2 killer effect of Saccharomyces crevisiae T206 on a mesophilic winw yeast
Autor VADASZ, A.S.   JAGGGANATH,D.B.   PRETORIUS, I.S.   GUPTHAR, A.S.  
Dades Font Antonie van Leeuwenhoek - june 2000 - V: - N: 78, Pg: 117-122
Descriptors Efecte Killer Killer Llevats Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 15/70

Títol Essai de mise en evidence de groupes d'activite Killer parmi 55 souches de Saccharomyces isolees des vins
Autor BARRE, P.   BIRON, M. J.  
Dades Font Science des Aliments - 1982 - V: - N: 2, Pg: 125-130
Descriptors Toxina Killer Saccharomyces cerevisiae Evidenciament Llevats
Localització C 11/71

Títol Genetic and fermentation propertie of the K2 killer yeast, Saccharomyces crevisisiae T260
Autor FRANKEN, D.B   ARIATTI,M   PRETORIUR,I.S   GUPTHAR,A.S  
Dades Font Antonie van Leeuewnhoek - march 1998 - V: - N: 73, Pg: 263-269
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Fermentacio
Localització C 15/68

Títol Incidencia del caracter killer en levaduras aisladas a partir de fermentaciones espontaneas de uva de la variedad Godello
Autor RAMILO, A.   BLANCO, P.   LOSADA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 71-74
Descriptors Llevats aillats Fermentacio espontania Godello Killer Llevats Killer

Títol Influencia de la toxina Killer durante la vinificacion.
Autor QUESADA, M. P.   MARTINEZ, A.   LOPEZ, J. M.   MARIN, F.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 6 - maig-juny 1995 - V: - N: 5-6, Pg: 52-56
Descriptors Factor Killer Vinificacio Llevats Toxina Killer Apagament Aturada fermentativa Fermentacio

Títol Influencia del tratamiento del mosto sobre el efecto killer en vinificaciones
Autor PEREZ NEVADO, F.   RAMIREZ FERNANDEZ, M.   REGODON MATEOS, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 189-198
Descriptors Tractament del most Efecte killer Vinificacio Most
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar
Autor VAN VUUREN, H.J.J.   WINGFIELD, B.D.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament
Localització C 9/19

Títol Presence of non-supressive, M2 -related dsRNA a molecules in Saccharomyces cervisiae strains isoletd form spontaneous fermentations
Autor CANSADO, J.   BARROS VELAZQUEZ, J.   SIERIO,C.   GACTO, M.   VILLA, T.G.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 1999 - october 1999 - V: - N: 181, Pg: 211-215
Descriptors Llevats Killer Saccharomyces cerevisiae Fermentacio espontania RNA
Localització C 15/69

Títol Produccion de levaduras killer Torulaspora para vinificacion
Autor RAMIREZ, M.   VELAZQUEZ, R.   MAQUEDA, M.   [Et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Setembre 2014 - V: - N: 3430, Pg: 1350-1355
Descriptors Produccio de vi Fermentacio Llevats Killer Torulaspora Vinificacio

Títol Studies on strong and weak killer phenotypes of wine yeasts:production, activity of toxin in must, and its effect in mixed culture fermentation
Autor MUSMANNO, R.A   DI MAGGIO, T   CORATZA, G  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - september 1999 - V: - N: 87, Pg: 932-938
Descriptors Vi Llevasts Killer Fermentacio Fenotip
Localització C 15/73

Títol The incidence of killer activity of non-Saccharomyces yeasts towards indigenous yeast species of grape must:potential application in wine fermentation
Autor YAP,N.A   DE BARROS LOPES, M   LANGRIDGE,P   HENSCHKE,P.A  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - april 2000 - V: - N: 89, Pg: 381-389
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Killer Raim Most Vi Fermentacio
Localització C 15/72