Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MAQUEDA, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Analisis de la implantacion de levaduras inoculadas en fermentaciones de mostos (vendimia 2001)
Autor MAQUEDA, M.   ALVAREZ, M.L.   ZAMORA, E.   COTILLA, P.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 221-254
Descriptors Implantacio Llevats inoculats Fermentacio Most
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Biodiversidad molecular de las levaduras Saccharomyces "SENSTRICTO" presentes en fermentaciones espontaneas de Extremadura
Autor MAQUEDA, M.   BARRIO VELEZ, I.M.   ZAMORA, E.   RAMIREZ,M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 113-115
Descriptors Saccharomyces Biodiversitat Fermentacio espontania LLevats
Localització 663.2 (063) Con

Títol Dise?o de una planta piloto economica para produccion de levaduras vinicas
Autor MAQUEDA, M.   PEREZ NEVADO, F.   REGODON,J.A   RAMIREZ, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 130-131
Descriptors Llevats Temperatura Vi Vins de qualitat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Ecologia de las fermentaciones espontaneas de mostos y su relacion con la calidad
Autor MAQUEDA, M.   MONTERO, T.   COTILLA, P.ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 105-107
Descriptors Fermentacio Qualitat Saccharomyces Fermentacio espontania
Localització 663.2 (063) Con

Títol Mejora de la calidad del vino con levaduras autoctonas seleccionadas. Analisis estadistico de seis campa?as
Autor MAQUEDA, M.   MONTERO, T.   COTILLA, P.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 127-129
Descriptors Vi Fermentacio Saccharomyces Llevats Qualitat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Produccion de levaduras killer Torulaspora para vinificacion
Autor RAMIREZ, M.   VELAZQUEZ, R.   MAQUEDA, M.   [Et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Setembre 2014 - V: - N: 3430, Pg: 1350-1355
Descriptors Produccio de vi Fermentacio Llevats Killer Torulaspora Vinificacio