Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MONTERO, T.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Ecologia de las fermentaciones espontaneas de mostos y su relacion con la calidad
Autor MAQUEDA, M.   MONTERO, T.   COTILLA, P.ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 105-107
Descriptors Fermentacio Qualitat Saccharomyces Fermentacio espontania
Localització 663.2 (063) Con

Títol Incidencia de la aplicacion de diferentes tecnicas preferementativas en la elaboracion de vino blanco
Autor ZAMORA, E.   COTILLA, P.   ALVAREZ, M.L.   MONTERO, T.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 287-310
Descriptors Tecniques prefermentatives Vinificacio Vi blanc
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Mejora de la calidad del vino con levaduras autoctonas seleccionadas. Analisis estadistico de seis campa?as
Autor MAQUEDA, M.   MONTERO, T.   COTILLA, P.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 127-129
Descriptors Vi Fermentacio Saccharomyces Llevats Qualitat
Localització 663.2 (063) Con