Registres trobats: 13
Títol | ?Vino se aromatiza, El? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 79 |
Descriptors | Vi Aroma Crian?a en barrica Virutes Roure Llevats aromatics Most Fermentacio espontania Raim |
Títol | Biodiversidad de levaduras en una bodega de pago |
Autor | CHACON, M. ORTIZ, J. BARRAJON, N. BRIONES, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 108-109 |
Descriptors | Saccharomyces Fermentacio espontania Fermentacio Biodiversitat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Biodiversidad molecular de las levaduras Saccharomyces "SENSTRICTO" presentes en fermentaciones espontaneas de Extremadura |
Autor | MAQUEDA, M. BARRIO VELEZ, I.M. ZAMORA, E. RAMIREZ,M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 113-115 |
Descriptors | Saccharomyces Biodiversitat Fermentacio espontania LLevats |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Caracterizacion genetica y enologica de levaduras aisladas en fermentaciones espontaneas de mosto Albari?o |
Autor | BLANCO, P. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 37-41 |
Descriptors | Llevats Fermentacio espontania Albarinyo Caracteritzacio genetica Caracteritzacio enologica Vinificacio Analisi Albari?o |
Títol | Ecologia de las fermentaciones espontaneas de mostos y su relacion con la calidad |
Autor | MAQUEDA, M. MONTERO, T. COTILLA, P.ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 105-107 |
Descriptors | Fermentacio Qualitat Saccharomyces Fermentacio espontania |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de la evolucion de fermentaciones espontaneas en una bodega de La Mancha |
Autor | BRIONES PEREZ, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 47-52 |
Descriptors | Fermentacio espontania La Mancha La Manxa |
Títol | Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2 |
Autor | GARDE-CERDAN, T. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61 |
Descriptors | Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Incidencia del caracter killer en levaduras aisladas a partir de fermentaciones espontaneas de uva de la variedad Godello |
Autor | RAMILO, A. BLANCO, P. LOSADA, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 71-74 |
Descriptors | Llevats aillats Fermentacio espontania Godello Killer Llevats Killer |
Títol | Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24 |
Descriptors | Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada |
Títol | Levures: faut-il laisser faire la nature? |
Autor | CUINIER, C. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 34-35 |
Descriptors | Llevats Fermentacio espontania Vi |
Títol | Presence of non-supressive, M2 -related dsRNA a molecules in Saccharomyces cervisiae strains isoletd form spontaneous fermentations |
Autor | CANSADO, J. BARROS VELAZQUEZ, J. SIERIO,C. GACTO, M. VILLA, T.G. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 1999 - october 1999 - V: - N: 181, Pg: 211-215 |
Descriptors | Llevats Killer Saccharomyces cerevisiae Fermentacio espontania RNA |
Localització | C 15/69 |
Títol | The effect of Temperature on Spontaneous Wine Fermentation |
Autor | SHARF, R. MARGALITH, P. |
Dades Font | European Journal of Applied Microbiology and Biotechnology - 1983 - V: - N: 17, Pg: 311-313 |
Descriptors | Vi Fermentacio espontania Temperatura |
Localització | C 8/62 |
Títol | Valoracion tecnologica de la levadura autoctona S. uvarum Challenge ES 42 |
Autor | BOVO, E. MOSCONI, R. TOSI, E. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2007 - V: - N: 3178, Pg: 2150-2154 |
Descriptors | Saccharomyces bayanus var. uvarum Vinificacio Llevats Fermentacio Fermentacio espontania |