Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BRIONES, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Biodiversidad de levaduras en una bodega de pago
Autor CHACON, M.   ORTIZ, J.   BARRAJON, N.   BRIONES, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 108-109
Descriptors Saccharomyces Fermentacio espontania Fermentacio Biodiversitat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Comportamiento in vitro de cepas enologicas de Saccharomyces cerevisiae frente a distintos fungicidas empleados en viticultura
Autor UBEDA, J.   BRIONES, A.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 117-120
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fungicides Viticultura Cep

Títol Estudio de la viabilidad de los cultivos iniciadores en depositos de fermentacion inoculados mediante pie de cuba
Autor BARRAJON, N.   MARTIN de VIDALES, R.   NAVASCUES, E.   BRIONES, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 122-123
Descriptors Saccharomyces Vinificacio Llevats
Localització 663.2 (063) Con

Títol Inoculacion de levaduras secas activas mediante siembra directa: Estudio de su implantacion
Autor BAJARRON, N.   ALONSO, S.   NAVASCUES, E.   BRIONES, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 47-48
Descriptors Llevats Saccharomyces Vinificacio Vins de qualitat Sembra directa
Localització 663.2 (063) Con

Títol Prediccion anticipada de las principales caracteristicas de los vinos de cada vendimia
Autor BRIONES, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 35-40
Descriptors Analisi sensorial Vi blanc Aminoacid Vinificacio Fermentacio

Títol Predominant Saccharomyces cerevisiae strains in the fermentation of Airen Grape musts with SO2
Autor UBEDA, J.   BRIONES, A.   IZQUIERDO, P.   PALOP, Ll.  
Dades Font Lebensmittel Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 28 - 1995 - V: - N: 6, Pg: 584-588
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Anhidrid sulfuros
Localització C 9/24

Títol Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions
Autor TAMAYO, C.   UBEDA, J.   BRIONES, A.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346
Descriptors Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica
Localització C 14/57