Registres trobats: 7
Títol | Biodiversidad de levaduras en una bodega de pago |
Autor | CHACON, M. ORTIZ, J. BARRAJON, N. BRIONES, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 108-109 |
Descriptors | Saccharomyces Fermentacio espontania Fermentacio Biodiversitat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Comportamiento in vitro de cepas enologicas de Saccharomyces cerevisiae frente a distintos fungicidas empleados en viticultura |
Autor | UBEDA, J. BRIONES, A. IZQUIERDO, P.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 117-120 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fungicides Viticultura Cep |
Títol | Estudio de la viabilidad de los cultivos iniciadores en depositos de fermentacion inoculados mediante pie de cuba |
Autor | BARRAJON, N. MARTIN de VIDALES, R. NAVASCUES, E. BRIONES, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 122-123 |
Descriptors | Saccharomyces Vinificacio Llevats |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Inoculacion de levaduras secas activas mediante siembra directa: Estudio de su implantacion |
Autor | BAJARRON, N. ALONSO, S. NAVASCUES, E. BRIONES, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 47-48 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces Vinificacio Vins de qualitat Sembra directa |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Prediccion anticipada de las principales caracteristicas de los vinos de cada vendimia |
Autor | BRIONES, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 35-40 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi blanc Aminoacid Vinificacio Fermentacio |
Títol | Predominant Saccharomyces cerevisiae strains in the fermentation of Airen Grape musts with SO2 |
Autor | UBEDA, J. BRIONES, A. IZQUIERDO, P. PALOP, Ll. |
Dades Font | Lebensmittel Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 28 - 1995 - V: - N: 6, Pg: 584-588 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Anhidrid sulfuros |
Localització | C 9/24 |
Títol | Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions |
Autor | TAMAYO, C. UBEDA, J. BRIONES, A. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346 |
Descriptors | Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica |
Localització | C 14/57 |