Registres trobats: 4
Títol | Comportamiento in vitro de cepas enologicas de Saccharomyces cerevisiae frente a distintos fungicidas empleados en viticultura |
Autor | UBEDA, J. BRIONES, A. IZQUIERDO, P.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 117-120 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fungicides Viticultura Cep |
Títol | Incremento del aroma del aguardiente de melon mediante maceracion |
Autor | HERNANDEZ GOMEZ, L.F. UBEDA, J. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 106-110 |
Descriptors | Aroma Aiguardent de melo Melo Maceracio |
Títol | Predominant Saccharomyces cerevisiae strains in the fermentation of Airen Grape musts with SO2 |
Autor | UBEDA, J. BRIONES, A. IZQUIERDO, P. PALOP, Ll. |
Dades Font | Lebensmittel Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 28 - 1995 - V: - N: 6, Pg: 584-588 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Anhidrid sulfuros |
Localització | C 9/24 |
Títol | Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions |
Autor | TAMAYO, C. UBEDA, J. BRIONES, A. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346 |
Descriptors | Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica |
Localització | C 14/57 |