Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
IZQUIERDO, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Predominant Saccharomyces cerevisiae strains in the fermentation of Airen Grape musts with SO2
Autor UBEDA, J.   BRIONES, A.   IZQUIERDO, P.   PALOP, Ll.  
Dades Font Lebensmittel Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 28 - 1995 - V: - N: 6, Pg: 584-588
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Anhidrid sulfuros
Localització C 9/24

Títol Produccion de acidez volatil y degradacion de acido citrico por cepas de Oenococcus oeni aisladas de la fermentacion malolactica espontanea de vinos Cencibel elaborados en Castilla-La Mancha
Autor IZQUIERDO, P.   SESE?A, S.   RUIZ, P.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 37-42
Descriptors Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Acid citric Acidesa volatil