Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
IZQUIERDO, P.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Caracterizacion de cepas de Oenococcus aisladas de la fermentacion malolactica de vinos tintos Cencibel elaborados en Castilla-La Mancha: Dise?o de un cultivo iniciador
Autor IZQUIERDO, P.M.   SESE?A, S.   RUIZ, P   PALOP, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 110-112
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Glucosidasa
Localització 663.2 (063) Con

Títol Changes in volatile compounds during ripening in grapes of Airen, Macabeo and Chardonnay white varieties grown in La Mancha region (Spain)
Autor GARCIA, E.   CHACON, J.L.   MARTINEZ, J.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Food science and technology international ISSN: 1082-0132 - February 2003 - V: 9- N: 1, Pg: 33-41
Descriptors Airen Macabeo Chardonnay Varietats de raim Raim Most Podridura

Títol Comportamiento in vitro de cepas enologicas de Saccharomyces cerevisiae frente a distintos fungicidas empleados en viticultura
Autor UBEDA, J.   BRIONES, A.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 117-120
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fungicides Viticultura Cep

Títol Estudio de los terpenos libres durante la maduracion en las uvas de las variedades Airen, Macabeo, Chardonnay y Moscatel de grano menudo cultivadas en la region de la Mancha
Autor CHACON, J.L.   GARCIA, E.   MARTINEZ, J.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 76-81
Descriptors Terpens Varietats Airen Macabeu Chardonnay Moscatell de gra petit La Manxa La Mancha Maduracio Raim

Títol Modificacion del color en los vinos tintos durante la fermentacion malolactica. Influencia de la cepa de bacteria lactica
Autor IZQUIERDO, P.M.   GARCIA, E.   MARTINEZ, J.   CHACON, J.L.   GONZALEZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 47-50
Descriptors Fermentacio malolactica Color Vi negre Modificacio del color Bacteris lactics