Registres trobats: 2
Títol | Modificacion del color en los vinos tintos durante la fermentacion malolactica. Influencia de la cepa de bacteria lactica |
Autor | IZQUIERDO, P.M. GARCIA, E. MARTINEZ, J. CHACON, J.L. GONZALEZ, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 47-50 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Color Vi negre Modificacio del color Bacteris lactics |
Títol | Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes |
Autor | CACHO, J. F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color |