Registres trobats: 3
Títol | A new PCR-based method for monitoring inoculated wine fermentations |
Autor | LOPEZ, V. FERNANDES ESPINAR, M.T. BARRIO, E. RAMON, D. QUEROL, A. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2003 - V: - N: 81, Pg: 63-71 |
Descriptors | PCR Fermentacio inoculada Vi blanc Llevats |
Localització | C 17/17 |
Títol | Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas |
Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36 |
Descriptors | Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior |
Títol | Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24 |
Descriptors | Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada |