Registres trobats: 6
Títol | A new PCR-based method for monitoring inoculated wine fermentations |
Autor | LOPEZ, V. FERNANDES ESPINAR, M.T. BARRIO, E. RAMON, D. QUEROL, A. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2003 - V: - N: 81, Pg: 63-71 |
Descriptors | PCR Fermentacio inoculada Vi blanc Llevats |
Localització | C 17/17 |
Títol | Aplicacions de l'enginyeria genetica i la genomica en enologia |
Autor | GONZALEZ, R. RAMON, D. |
Dades Font | ACE.Revista d'enologa ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 4-8 |
Descriptors | Enginyeria genetica Vinya Genomica Enologia Biotecnologia Ra?m Llevats vinics Llevats Vi Genetica |
Títol | Futur de la genetica en l'alimentacio, El |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 103-111 |
Descriptors | Transgenic Aliments transgenics Gens Genetica Alimentacio Nutricio Investigacio Dieta Composicio dels aliments Seguretat alimentaria Agricultura biologica Salut Etica Varietats vegetals Biologia molecular |
Títol | Genetica de llevats vinics |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 7-12 |
Descriptors | Genetica Llevats vinics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/107 |
Títol | Screening and typing of Patagonian wine yeasts for glycosidase activities |
Autor | RODRIGUEZ, M.E. LOPES, C.A. VAN BROOCK, M. VALLES, S. RAMON, D. CABALLERO, A.C. |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1365-2672 - 2004 - V: - N: 96, Pg: 84-95 |
Descriptors | Vi Llevats Patagonia Glicosidasa Antocianasa |
Localització | C 17/45 |