Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Composicio dels aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Futur de la genetica en l'alimentacio, El
Autor RAMON, D.  
Dades Font Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 103-111
Descriptors Transgenic Aliments transgenics Gens Genetica Alimentacio Nutricio Investigacio Dieta Composicio dels aliments Seguretat alimentaria Agricultura biologica Salut Etica Varietats vegetals Biologia molecular

Títol Nutrigen?mica: la nutricion personalitzada
Autor PALOU, A.  
Dades Font Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55 , Pg: 90-101
Descriptors Nutricio Dieta Sistema alimentari Composicio dels aliments Salut Malaltia Aliments funcionals Gens Seguretat alimentaria Alimentacio saludable Investigacio

Títol Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado
Autor PEREZ APARICIO, J.   PEDRO SAINZ, E. de   TOLEDANO MEDINA, M.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47
Descriptors Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments