
Registres trobats: 4
| Títol | Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas) |
| Autor | ALIMENTARIA |
| Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63 |
| Descriptors | Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos |
| Títol | Futur de la genetica en l'alimentacio, El |
| Autor | RAMON, D. |
| Dades Font | Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 103-111 |
| Descriptors | Transgenic Aliments transgenics Gens Genetica Alimentacio Nutricio Investigacio Dieta Composicio dels aliments Seguretat alimentaria Agricultura biologica Salut Etica Varietats vegetals Biologia molecular |
| Títol | Nutrigen?mica: la nutricion personalitzada |
| Autor | PALOU, A. |
| Dades Font | Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55 , Pg: 90-101 |
| Descriptors | Nutricio Dieta Sistema alimentari Composicio dels aliments Salut Malaltia Aliments funcionals Gens Seguretat alimentaria Alimentacio saludable Investigacio |
| Títol | Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado |
| Autor | PEREZ APARICIO, J. PEDRO SAINZ, E. de TOLEDANO MEDINA, M.A. |
| Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47 |
| Descriptors | Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments |