Registres trobats: 8
Títol | ?Cuanto cuesta el vino? |
Autor | TORRENS, L.G. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 18-26 |
Descriptors | Vi Preu Preu de venda Oferta Oferta de mercat Demanda Preu de compra Materia prima Materia primera Qualitat del vi Qualitat Qualitat de la produccio Distribuidors Costos de produccio Varietats comercials Antiguitat Barriques Bodegues Tap de suro Tap sintetic Marqueting Marqueting viticola Packaging |
Títol | Adapter la vinification des rouges a la matiere premiere |
Autor | I.A. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 4-5 (dossier) |
Descriptors | Vi negre Vinificacio Materia primera Antocians Fermentacio alcoholica Extraccio |
Títol | Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas) |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63 |
Descriptors | Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos |
Títol | Calidad y seguridad de vegetales congelados (I), influencia de la materia prima |
Autor | CANET PARRE?O, W. ALVAREZ TORRES, M.D. FERNANDEZ FRAGUAS, C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 48-54 |
Descriptors | Qualitat Vegetals congelats Especies Varietats Factors tecnologics Materia primera |
Títol | Diferenciacion de vinagres procedentes de distintas materias primas y envejecimiento en madera |
Autor | NATERA, R. CASTRO, R. MORENO, M.V.G. HERNADEZ, J. BARROSO, G. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 310 |
Descriptors | Vinagre Materia primera Envelliment en fusta |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada |
Autor | ALONSO, E. RAVENOS, M. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43 |
Descriptors | Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces |
Títol | Radiofrecuencias en la industria alimentaria: descongelacion rapida e higienica de materias primas |
Autor | PERMANYER, M. GREBOL, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 42-45 |
Descriptors | Industria alimentaria Radiofrequencia Microones Materia primera Descongelacio Seguretat alimentaria Higiene alimentaria Alta frequencia |
Títol | Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61 |
Descriptors | Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses |