Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Materia primera

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol ?Cuanto cuesta el vino?
Autor TORRENS, L.G.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 18-26
Descriptors Vi Preu Preu de venda Oferta Oferta de mercat Demanda Preu de compra Materia prima Materia primera Qualitat del vi Qualitat Qualitat de la produccio Distribuidors Costos de produccio Varietats comercials Antiguitat Barriques Bodegues Tap de suro Tap sintetic Marqueting Marqueting viticola Packaging

Títol Adapter la vinification des rouges a la matiere premiere
Autor I.A.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 4-5 (dossier)
Descriptors Vi negre Vinificacio Materia primera Antocians Fermentacio alcoholica Extraccio

Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Calidad y seguridad de vegetales congelados (I), influencia de la materia prima
Autor CANET PARRE?O, W.   ALVAREZ TORRES, M.D.   FERNANDEZ FRAGUAS, C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Juny 2005 - V: XXIV- N: 202, Pg: 48-54
Descriptors Qualitat Vegetals congelats Especies Varietats Factors tecnologics Materia primera

Títol Diferenciacion de vinagres procedentes de distintas materias primas y envejecimiento en madera
Autor NATERA, R.   CASTRO, R.   MORENO, M.V.G.   HERNADEZ, J.   BARROSO, G.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 310
Descriptors Vinagre Materia primera Envelliment en fusta
Localització 663.2 JOR

Títol Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Autor ALONSO, E.   RAVENOS, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43
Descriptors Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces

Títol Radiofrecuencias en la industria alimentaria: descongelacion rapida e higienica de materias primas
Autor PERMANYER, M.   GREBOL, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 42-45
Descriptors Industria alimentaria Radiofrequencia Microones Materia primera Descongelacio Seguretat alimentaria Higiene alimentaria Alta frequencia

Títol Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61
Descriptors Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses