Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CASTRO, R.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Adaptacion de variedades y portainjertos en viticultura
Autor CASTRO, R.   CLIMACO, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 51-54
Descriptors Portaempelt Varietats Adaptacio

Títol Caracterizacion de la fraccion volatil de vinos dulces naturales Andaluces
Autor MARQUEZ, R.   NATERA, R.   CASTRO, R.   GARCIA, C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 238-240
Descriptors Vi Vi dol? Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO
Autor DURAN, E.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398
Descriptors Acetificacio Vinagre Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Diferenciacion de vinagres procedentes de distintas materias primas y envejecimiento en madera
Autor NATERA, R.   CASTRO, R.   MORENO, M.V.G.   HERNADEZ, J.   BARROSO, G.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 310
Descriptors Vinagre Materia primera Envelliment en fusta
Localització 663.2 JOR

Títol Empleo de tecnicas de intercambio ionico con vistas a reducir el contenido metalico en el vino
Autor BENITEZ, P.   CASTRO, R.   BARROSO, C.G.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas de Viticultura y Enologia- N: , Pg: 279-294
Descriptors Intercanvi ionic Reduccio Contingut metal?lic Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio comparativo de distintos sistemas de secado de uva para vinos dulces
Autor MARQUEZ, R.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 399-401
Descriptors Vi dol? Assecat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio de la actividad enzimatica de la polifenol oxidasa en distintas variedades de uva a lo largo de su maduracion
Autor ROMERO, E.M.   CASTRO, R.   BARROSO, C.G.   PEREZ BUSTAMANTE, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 267-278
Descriptors Activitat enzimatica Polifenoloxidasa Varietats de raim Maduracio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del vino tinto envejecido en diferentes sistemas. Compuestos fenolicos y color
Autor ALAMO SANZA, M.   CASADO, L.   CASTRO, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Envelliment Compostos fenolics Color
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Influencia de la radiacion de la luz en el contenido polifenolico y aromatico de un vino blanco
Autor BENITEZ, P.   CASTRO, R.   GARCIA BARROSO, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 309
Descriptors Radiacio Llum Contingut polifenolic Aroma Vi blanc
Localització 663.2 JOR

Títol Los sistemas de conduccion como factor determinante en la restauracion de la vinya
Autor LOPEZ, C.   CASTRO, R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 21-27
Descriptors Vinya Conduccio Portugal Poda

Títol Oxidacion controlada de la variedad Sauvignon Blanc: resistencia al paredamiento, parametros enologicos y sensoriales
Autor NIETO, J.M.   CASTRO, R.   BARROSO, C.   ARAGON, S.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 307-320
Descriptors Oxidacio controlada Sauvignon blanc Parametres enologics Parametres sensorials
Localització 634.8(462.221.1) JOR