Registres trobats: 2
Títol | Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation |
Autor | FRISSANT, S. DELMAS, C. SOUQUET, J.M. SAMSON, A. MOUTOUNET, M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25 |
Descriptors | Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen |
Títol | Oxidacion controlada de la variedad Sauvignon Blanc: resistencia al paredamiento, parametros enologicos y sensoriales |
Autor | NIETO, J.M. CASTRO, R. BARROSO, C. ARAGON, S. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 307-320 |
Descriptors | Oxidacio controlada Sauvignon blanc Parametres enologics Parametres sensorials |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |