Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Compostos volatils

Resultat de la cerca

Registres trobats: 119


Títol <>mise en bouteille. Oxygene
Autor THOMAS, E.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41
Descriptors Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat

Títol A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer
Autor LEPPANEN, O. et al.  
Dades Font Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368
Descriptors Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode
Localització C 19/47

Títol Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. II. Sensory properties of five alkylpyrazines
Autor FORS, S.M.   OLOFSSON, B.K.  
Dades Font Chemical Senses - 1986 - V: 11- N: 1, Pg: 65-77
Descriptors Alquilpirazina Compostos volatils Reaccio de Maillard Propietats sensorials
Localització C 20/44

Títol Analisis comparativo de la fraccion aromatica de vinos de la DO Rueda
Autor RODRIGUEZ NOGALES, J.M.   FERNANDEZ FERNANDEZ, E.   VILA CRESPO, J.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 214-215
Descriptors Compostos volatils Vi comercial
Localització 663.2 (063) Con

Títol Analisis de compuestos volatiles extraidos de la madera de roble en vinagres: puesta a punto y aplicacion
Autor MORALES, M.L.   BENITEZ, B.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 267-269
Descriptors Compostos volatils Analisi Fusta Roure Vinagre
Localització 663.2 JOR

Títol Analisis de volatiles minoritarios en vinos de malvasia mediante SPME acoplada a CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.   CABRERA VALIDO, H.M.   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   CONDE GONZALEZ, J.E.   PEREZ TRUJILLO, J.P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 291-293
Descriptors Analisi Compostos volatils Malvasia SPME CG-MS
Localització 663.2 JOR

Títol Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa
Autor AZNAR, M.   ARROYO, T.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2007 - V: - N: 3191, Pg: 3302-3304
Descriptors Enologia Vi negre Caracteritzacio aromatica Aroma Compostos volatils Purga

Títol Analisis estadistico multivariable como herramienta para diferenciar vinos de crianza segun su composicion volatil
Autor GARDE-CERDAN, T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2008 - V: X- N: 53, Pg: 46-50
Descriptors Vi negre Compostos volatils Barrica Envelliment Barrica de roure Etilfenol Analisi multivariant Analisi estadistica

Títol Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique
Autor CHEN, E.C.H.  
Dades Font ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31
Descriptors Cervesa Sabor Gust Compostos volatils
Localització C 20/62

Títol Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio
Localització C 19/52

Títol Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits
Autor HAGMAN, G.   ROAERAADE, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273
Descriptors Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi
Autor LOPEZ, R.   CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6
Descriptors Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi

Títol Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion
Autor ABREU MIRABAL, J.   PINO ALEA, J. A.   QUIJANO CELIS, C. E.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50
Descriptors Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio

Títol Caracterizacion de diferentes maderas para uso en toneleria. Parte 1: compuestos volatiles
Autor ESTERUELAS, E.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3253, Pg: 326-333
Descriptors Fusta Boteria Fermentacio Envelliment del vi Roure Barriques Composicio quimica Compostos volatils Torrat Fusta de roure

Títol Caracterizacion de la fraccion volatil de vinos dulces naturales Andaluces
Autor MARQUEZ, R.   NATERA, R.   CASTRO, R.   GARCIA, C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 238-240
Descriptors Vi Vi dol? Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico
Autor SABIO, E.   VIDAL-ARAGON, M.C.   FALLOLA, A.   SANABRIA, C.   CARRASCOSA, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones
Localització C 15/126

Títol Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels
Autor GARDE CERDAN, T.   TORREA GO?I, D.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146
Descriptors Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure

Títol Characterization of Some Volatile Potato Components
Autor BUTTERY, R.G   SEIFERT, R.M.   LING, L.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1970 - V: 18- N: 3, Pg: 538-539
Descriptors Compostos volatils Patata Caracteritzacio
Localització C 19/18

Títol Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour
Autor ROOYEN, P.C. VAN et al.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7
Descriptors Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud
Localització C 19/55

Títol Classification of Slovak varietal wines by volatile compounds
Autor PETKA, J.   FARKA, P.   SADECKA, J.   KOVAC, M.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2003 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Eslovaquia Vi Varietats Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Clones originales VCR Chardonnay, Los
Autor
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 46-53
Descriptors Cabernet sauvignon Chardonnay Caracteristiques varietals Vi blanc Caves Espanya Pinot blanc Malalties viriques Assaig Elisa PCR Control sanitari 1994 Clons California Biotips Compostos volatils Compostos aromatics

Títol Clones originales VCR de Chardonnay, Los. Descripcion y cuadro aromatico de los clones
Autor AGROMILLORA IBERIA  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2009 - V: LXIV- N: 3264, Pg: 1046-1051
Descriptors Caracteristiques Clons Chardonnay Vi Aroma Compostos volatils

Títol Comparison of Volatiles in a Palomino Wine and a Submerged Culture Flor Sherry
Autor BROCK, M.L.   KEPNER, R.E.   WEBB, A.D.  
Dades Font American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 151-155
Descriptors Compostos volatils Palomino Vi Sherry
Localització C 21/3

Títol Componenti volatili nei vini bianchi del Lazio
Autor PIRACCI, A.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia - 1987 - V: - N: 10, Pg: 469-477
Descriptors Compostos volatils Vi blanc Lazio
Localització C 21/62

Títol Composes volatils et odorants des vins eleves en barriques. Incidences des pratiques de tonnellerie et des conditionis d'elevage des vins
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des vins, Pg: 53-64
Descriptors Compostos volatils Crian?a Barrica Vinificacio Vi de barrica Fusta Botes

Títol Composicion analitica de destilados de orujo y lias
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91
Descriptors Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol

Títol Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   WINKLER, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372
Descriptors Brandi Raim Varietats Compostos volatils
Localització C 18/139

Títol Composti volatili delle uve Greco e Mantonico e dei vini da esse derivati
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - Luglio-Agosto 1986 - V: XIII- N: 7-8, Pg: 49-54
Descriptors Compostos volatils Greco Mantonico Vi Derivats Raim
Localització C 20/18

Títol Compuestos azufrados volatiles y riesgos de reduccion de vinos
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 425, Pg: 115-120
Descriptors Compostos sofrats Compostos volatils Reduccio Vins Tiols volatils

Títol Compuestos volatiles en un vine de Rioja envejecido en barricas de roble espa?ol, frances y americano
Autor FERNANDEZ SIMON, B.   CADAHIA, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 270-272
Descriptors Compostos volatils Vi Rioja Envelliment Roure espanyol Roure frances Roure america
Localització 663.2 JOR

Títol Control de los procesos de elaboracion, calidad y trazabilidad del vinagre de Jerez
Autor DURAN GUERRERO, E.  
Dades Font Tesi doctoral en linia - 2008 - V: - N: , Pg: Tota la tesi
Descriptors Vinagre Vinagre de Jerez DO Vi Tecniques analitiques Extraccio Compostos volatils Productes fitosanitaris Panel de degustacio
Localització http://minerva.uca.es/publicaciones/asp/tesis/duranguerrero.pdf

Títol Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO
Autor DURAN, E.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398
Descriptors Acetificacio Vinagre Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Determinacion de fenoles volatiles y whisky-lactona. Aplicacion en vions de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BARUA GONZALEZ, M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 225-227
Descriptors Fenols Compostos volatils Whisky-lactona Vi Rioja DOQ Envelliment Barrica Botes Roure
Localització 663.2 JOR

Títol Determinacion de los compuestos volatiles de sidra natural asturiana por CG
Autor CASO GARCIA, L.M?   PICINELLI LOBO, A.   MORENO FERNANDEZ, J.   MANGAS ALONSO, J.J.   SUAREZ VALLES, B.  
Dades Font Jornadas de Viticutura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 361-370
Descriptors Compostos volatils Sidra natural
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Determination of Thiolacetates and Some Other Volatile Sulfur Compounds in Alcoholic Beverages
Autor LEPPANEN, O.A.   DENSLOW, J.   RONKAINEN, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1980 - V: - N: 28, Pg: 359-362
Descriptors Compostos volatils Begudes alcoholiques Tiolacetats Determinacio
Localització C 19/37

Títol Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection
Autor LOPEZ, R.   AZNAR, M.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177
Descriptors Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols
Localització C 17/41

Títol Determination of volatile sulphur compounds in wines
Autor MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328
Descriptors Compostos volatils Sulfur Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Diferenciacion de vinos de crianza segun su procedencia geografica, variedad de uva, tiempo de envejecimiento y composicion de aromas fermentativos
Autor GARDE-CERDAN, T.   LORENZO, C.   ZALACAIN, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 46-51
Descriptors Vi negre Compostos volatils Envelliment Envelliment en barrica Barrica de roure Raim Vi Grau alcoholic Varietats de raim Fermentacio vinica Origen

Títol Diferenciacion de vinos varietales en la D.O. "Vinos de Madrid" en funcion de su composicion volatil
Autor ARROYO, T.   CABELLOS, J.M.   GIL, M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2004 - V: IV- N: 16, Pg: 88-92
Descriptors Vi Varietats de vi Vi varietal Compostos volatils Vinos de Madrid

Títol Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   GIL, M. L.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83
Descriptors Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic

Títol Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488
Descriptors Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos
Localització C 16/29

Títol Eaux-de-vie- de mirabelles de Lorraine. Distribution des concentrations en alcools superieurs, methanol et acetate d?ethyle
Autor WEBER, V.   SCHNEIDER, M.   LAVALETTE, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 65-68
Descriptors Produccio Compostos volatils

Títol Efecto de activadores de fermentacion sobre la cinetica y produccion de volatiles secundarios de distintas cepas de levadura
Autor VARELA, F. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3105, Pg: 406-409
Descriptors Fermentacio Activador Fermentacio en blanc Cinetica fermentativa Compostos volatils

Títol Efecto del uso de las barricas de roble en la composicion volatil del vino. Optimizacion del tiempo de envejecimiento
Autor GARDE CERDAN, T.   ARIAS GIL, M.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 38-41
Descriptors Barrica Roure Compostos volatils Envelliment Vi

Títol Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars
Autor CABAROGLU, T.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   GUNATA, Z.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424
Descriptors Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes
Autor MOIO, L.   UGLIANO, M.   PESSINA, R.   GENOVESE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effects of Oak wood on the aromatic composition of Vitis Vinifera L. var. teixadura wines
Autor FERRERAS, D.   FERNANDEZ, E.   FALQUE, E.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 343-349
Descriptors Vi blanc Embelliment Roure Barrica Tanc Acer inoxidable Compostos volatils Vitis vinifera L Treixadura

Títol Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes
Autor DELTEIL, D.   BLAISE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effetto della concimazione sui contenuti di composti azotati nei mosti e di composti volatili di fermentazione nei vini (cv. Pinot b.)
Autor GIORGESSI, F.   FLAMINI, R.   BARUZZINI, L.   DALLA VEDOVA, A.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 3-24
Descriptors Most Vi Compostos volatils Fermentacio Metode d'analisi

Títol El analisis integro de los vinos. I. Componentes volatiles mayoritarios
Autor GONZALEZ RAURICH, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1985 - V: - N: , Pg: 131-135
Descriptors Analisi Vi Compostos volatils
Localització C 19/86

Títol El analisis integro de los vinos. II. Componentes volatiles minoritarios
Autor GONZALEZ RAURICH, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre-Octubre 1985 - V: - N: , Pg: 87-92
Descriptors Analisi Vi Compostos volatils
Localització C 19/87

Títol El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino
Autor BLANCO, P.   ESTEVEZ, S.   CORTES, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63
Descriptors Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi

Títol El vinagre de vino: compuestos volatiles
Autor MORALES, M.L.   TRONCOSO, A.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 73-78
Descriptors Vinagre de vi Compostos volatils Cromatografia de gasos

Títol Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.   PONS, MONIQUE  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587
Descriptors Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma
Localització C 12/60

Títol En direct de Centre du Rose. Experimentation et recherche sur le rose
Autor MASSON, G.  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 14-18
Descriptors Vi rosat Vinificacio Aroma Compostos volatils

Títol Envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso. Compuestos volatiles
Autor LOPEZ ROMASANTA, F.   PINEDO CONTRERAS, J.M.   TRILLO GUTIERREZ, L.M.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 14-19
Descriptors Compostos volatils Oloros Roure america Solucio model Vi de Xeres Extraccio de components volatils Fusta de roure Botes Envelliment oxidatiu

Títol Envejecimiento prematuro de los vinos tintos. Identificacion de marcadores olfativos
Autor PUENTE DE VALORIO, A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3257, Pg: 582-583
Descriptors Envelliment prematur Vi negre Aroma Aroma del vi Color del vi Zones aromatiques Compostos volatils

Títol Estudio de la incidencia sobre la calidad de los vinos de la aplicacion de tecnicas para reducir el alcohol de los vinos cuando su contenido en azucar supere 15 (v/v) de alcohol en potencia
Autor FRANCO ALADREN, E.   [et. al]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2010 - V: XII- N: 64, Pg: 52-57
Descriptors Sucre Most Desalcoholitzacio Vi Qualitat del vi Grau alcoholic Compostos volatils Alcohol Fermentacio

Títol Estudio de las asociaciones entre compuestos volatiles en vinos jovenes y vinos envejecidos en barrica
Autor GONZALEZ SANJOSE, L.   ORTEGA HERAS, M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 252-254
Descriptors Compostos volatils Vi jove Vi envellit
Localització 663.2 JOR

Títol Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique
Autor DUBERNET, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16
Descriptors Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants

Títol Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41
Descriptors Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi

Títol Evolucion de distintos compuestos contenidos en el roble para toneleria en funcion del clima o las practicas de curado a las que ha sido sometido (1, volatiles)
Autor ENORIGEN  
Dades Font Enorigen - Septiembre - Octubre 2004 - V: - N: 3, Pg: 5-7
Descriptors Roure Barriques Compostos volatils Clima Toneleria

Títol Evolucion de la composicion volatil y caracteristicas sensoriales de vinos de Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra
Autor FERNANDEZ DE SIMON, B.   POVEDA, P.   SANZ, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 312-314
Descriptors Navarra DO Roure frances Vi monovarietal Roure Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica
Autor DIAZ PLAZA, E.M. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409
Descriptors Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Evoluzione di componenti volatili nel corso della elaborazione dei vini spumanti del trentino
Autor VERSINI, G.   MARGHERI, G.  
Dades Font Idustria delle bevande - 1982 - V: - N: 58, Pg: 101-103
Descriptors Compostos volatils Vi escumos Evolucio Vinificacio
Localització C 19/54

Títol Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad
Autor GARDE-CERDAN, T.   ARIAS-GIL, M.   ANCIN-AZPILICUETA, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4511-4521
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Envelliment Envelliment del vi Envelliment en barrica Barrica Qualitat Qualitat del vi Barrica de roure Etilfenol Compostos volatils

Títol Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 3401, Pg: 902-904
Descriptors Compostos volatils Elaboracio de vi Recniques viticoles Extraccio Fibra

Títol Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2087-2089
Descriptors Vins blancs Compostos volatils Fibres Microextraccio de PDMS/100 Microextraccio de PDMS/DVB

Títol Fijacion de compuestos volatiles procedentes de la madera de roble por la lias del vino
Autor ANCIN AZPILICUETA, C.   JIMENEZ MORENO, N.   GONZALEZ MARCO, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnics enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 318-320
Descriptors Crian?a sobre lies Compostos volatils Envelliment Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines
Autor SHINOHARA, T.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905
Descriptors Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi
Localització C 19/40

Títol Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El
Autor ESTERUELAS, E.   SANZ, M.   MU?OZ, A.M?   [et al.]  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23
Descriptors Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat

Títol HRGC and HRGC-MS applied to wine constituents of lower volatility
Autor GUNTERT, M. et al.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: 182- N: , Pg: 200-204
Descriptors HRGC HRGC-MS Vi Constituents Compostos volatils
Localització C 20/7

Títol Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico
Autor TIMON, M.L.   CARRAPISO, A.I.   CAVA, R.   RUIZ, J.   VENTANAS, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70
Descriptors Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils
Localització C 15/127

Títol Headspace GC-SCD Monitoring of low volatile sulfur compounds during fermentation and in wine
Autor RAUHUT, D. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 169-172
Descriptors Sulfur Compostos volatils Fermentacio Vi
Localització 663.254 IN V

Títol I componenti volatili dei vini. In funzione della tecnica di raccolta dell?uva e dei trattamenti sul pigiato
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 29-32
Descriptors Compostos volatils Vi
Localització C 21/22

Títol I componenti volatili del vino nota 5: frazione acida
Autor CARNACINI, A. et al.  
Dades Font Vini d?Italia - 1982 - V: - N: , Pg: 106-112
Descriptors Compostos volatils Vi Fraccio acida
Localització C 19/58

Títol Identification des marqueurs olfactifs du vieillissement premature des vins rouges
Autor PONS, A.   LAVIGNE-CRUEGE, V.   DARRIET, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 27-29
Descriptors Vi negre Aroma Caracteritzacio quimica Compostos volatils Envelliment del vi

Títol Identification et dosage de composes volatils responsables des odeurs grillees des vins
Autor CUTZACH, I. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 244-247
Descriptors Compostos volatils Aroma Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Impacto en el aroma de los compuestos liberados al vino. Preparados de levaduras secas inactivas
Autor POZO, M.A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3309, Pg: 854-860
Descriptors Aroma del vi Llevats Llevats secs inactius Saccharomyces cerevisiae Compostos volatils Analisi de components principals

Títol Incidence des copeaux de bois sur les caracteristiques finales des vins rouges
Autor GONZALEZ-SANJOSE, M.L.   ANGULO, B.   RIVERO-PEREZ, M.D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 53-56
Descriptors Estelles de fusta Vi Vi negre Fusta Caracteristiques Color del vi Composicio fenolica Compostos volatils Mencia Castella i Lleo

Títol Incidencia del tipo de chips en los niveles de compuestos volatiles de la madera presentes en un vino de Mencia
Autor GONZALEZ, M.L.   ANGULO, B.   GONZALEZ, C.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 369-371
Descriptors Chips Vi negre Compostos volatils Fusta Envelliment en fusta
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   CHATONNET, P.   PONS, M.  
Dades Font Connaissance Vigne Vin - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Fusta Vi Aroma Compostos volatils Fenols volatils Aldehids
Localització C 15/64

Títol Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246
Descriptors Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi
Localització C 19/112

Títol Influencia de la turbidez del vino sobre la acumulacion de compuestos volatiles procedentes de la barrica
Autor JIMENEZ MORENO, N.   GONZALEZ MARCO, A.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 315-317
Descriptors Compostos volatils Envelliment Envelliment en barrica Crian?a sobre lies Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica de levaduras tipo Saccharomices cerevisiae CEG
Autor PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   NAVASCUES, E.   RODRIGUEZ, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2912, Pg: 1830-1836
Descriptors Micronutrients Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Llevats Mineral Vitamina Compostos volatils

Títol Influencia del grado alcoholico en la evolucion de compuestos volatiles durante el envejecimiento del vino
Autor GARDE CERDAN, T.   JIMENEZ MORENO, N.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 223-224
Descriptors Grau alcoholic Compostos volatils Evolucio Vi Envelliment
Localització 663.2 JOR

Títol L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini
Autor STEFANO, R. DI  
Dades Font Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi
Localització C 19/48

Títol L?importance des substances volatiles du vin Formation et effets sur la qualite
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 606-618
Descriptors Compostos volatils Vi Qualitat
Localització C 21/5

Títol Les composants volatils des aromes de vin et de juis de raisin
Autor VERNIN, G.  
Dades Font Parfums Cosmetiques Aromes ISSN: 0337-3029 - Avril-Mai 1986 - V: - N: 68, Pg: 83-93
Descriptors Compostos volatils Aroma Vi Most
Localització C 19/117

Títol Les substances volatiles susceptibles d?etre cedees au vin par le bouchon de liege
Autor BOIDRON, J.N. et al.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: 4- N: , Pg: 609-6016
Descriptors Compostos volatils Tap de suro
Localització C 20/89

Títol Liofilizacion
Autor BOLUFER, P.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120
Descriptors Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria

Títol Los compuestos volatiles en las uvas de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon y Garnacha cultivadas en la region de La Mancha central durante la maduracion
Autor CHACON VOZMEDIANO, J.L.   GARCIA ROMERO, E.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   IZQUIERDO CA?AS, P.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2002 - V: 13- N: 80, Pg: 45-58
Descriptors Aroma Maduracio Most Compostos volatils Cencibel Cabernet sauvignon Garnacha Garnatxa La Manxa La Mancha

Títol Manipulation of volatil phenol concentrations in wine through expressing various phenolic acid decarboxylase genes in Saccharomyces cerevisiae
Autor VAN RENSBURG, P.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 302-312
Descriptors Compostos volatils Fenols
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Mejora del aroma del vino mediante beta glucosidasas de levaduras vinicas
Autor AREVALO VILLENA, M?   UBEDA IRANZO, J.   BRIONES PEREZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 64-68
Descriptors Aroma Vi Vinificacio Beta glucosidasa Llevats vinics Analisi sensorial Cromatografia de gasos Compostos volatils

Títol Mencia elaborado con uvas cultivadas en valle o monta?a. Perfil aromatico del vino
Autor FALQUE, E.   CALLEJA, A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: - N: 3244, Pg: 3174-3182
Descriptors Mencia Elaboracio Raim Cultiu Mostreig Vi Analisi Compostos volatils Estadistiques Aroma Qualitat del vi 2000 2001 Al?ada de plantacio

Títol Modelisation of volatils components distillation in charentaise pot stilltechnique. Application to the potential agricultural contaminant
Autor MONCHATY, A. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 395-398
Descriptors Compostos volatils Destil?lacio
Localització 663.254 IN V

Títol Nouveaux outils pour lutter contre le gout de reduit. Partie 2/2
Autor ROGER, B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 27-29
Descriptors Reduccio Llevat Biotecnologia enologica Compostos volatils Degustacio

Títol Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky
Autor SALO, P.   NYKANEN, L.   SUOMALAINEN, H.  
Dades Font Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398
Descriptors Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky
Localització C 17/30

Títol Preconcentration of volatiles by using static-head-space technique for mass spectrometric identification
Autor KOLLER, W.D.  
Dades Font Flavour Science and Technology - 1987 - V: - N: , Pg: 181-184
Descriptors Compostos volatils Espectroscopia de massa
Localització C 21/64

Títol Presenza di caratteri organolettici favorevoli in vini bianchi lungamente invecchiati. Indagine sui composti volatili e su alcuni parametri chimici e fisici di Riesling prodotti in Germania
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1985 - V: XXXVIII- N: 4, Pg: 1-16
Descriptors Elements organoleptics Vi blanc Parametres quimics Parametres fisics Compostos volatils Riesling
Localització C 19/92

Títol Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis
Autor MOIO,L.   CHAMBELLANT, E.   LESSCHAEVE, I.   ISSANCHOU, S.   SCHLICH, P.   ETIEVANT, P.X.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378
Descriptors Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma
Localització C 15/133

Títol Pulsed flame photometric detector: a modern tool for analysis of low volatile sulfur compounds in wine.
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.   BEISERT, B.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Fotometria de flama Compostos volatils Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS
Autor GARCIA, E. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490
Descriptors Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS
Localització 663.254 IN V

Títol Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44
Descriptors Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils

Títol Some Volatile Aroma Components of Vitis Vinifera L. cv. Sauvignon blanc
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.   VAN WYK, C.J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 53-60
Descriptors Compostos volatils Aroma Vitis vinifera L. Sauvignon blanc
Localització C 19/53

Títol Some volatile components of wines of Vitis Vinifera varieties Cabernet Sauvignon and Ruby Cabernet. II. Acidic compounds
Autor KEPNER, R.E.   WEBB, A.D.   MAGGIORA, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1969 - V: - N: 20, Pg: 25-31
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera Cabernet sauvignon Vi Ruby cabernet
Localització C 17/33

Títol Studio della composizione chimica e dei composti volatili del Marsala vergine
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 12, Pg: 39-46
Descriptors Composicio quimica Compostos volatils Marsala
Localització C 19/93

Títol Sui componenti volatili dei mosti e dei vini in relazione alle tecnologie di ottenimento
Autor CARNACINI, A.   POZO, A, del  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1986 - V: 13- N: 12, Pg: 17-27
Descriptors Compostos volatils Most Vi
Localització C 20/28

Títol Tecnicas utiles en determinacion de compuestos volatiles en vinos
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2011 - V: - N: 3354, Pg: 1110-1114
Descriptors Compostos volatils Metodes d'analisi Analisi de l'aroma Cromatografia Tecniques d'aillament

Títol The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/66

Títol The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/55

Títol Traitements des vins moisis, bouchonnes: le point sur la question
Autor MIRABEL, M. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 31-33
Descriptors Vi Components Cloroanisols Bromoanisols Analisi sensorial Compostos volatils

Títol Utilizacion de polimeros porosos en el analisis de compuestos volatiles de los vinos
Autor ORTEGA, J.   MARTIN, I.   MARTIN, A.  
Dades Font Anales de Bromatologia - 1987 - V: XXXIX- N: 1, Pg: 147-160
Descriptors Polimers porosos Polimers Compostos volatils Vi Analisi
Localització C 21/58

Títol Volatile Aroma Components of Wines and Other Fermented Beverages
Autor DINSMOOR WEBB, A.   MULLER, C.J.  
Dades Font Advanced Applied Microbiology - 1972 - V: 14- N: , Pg: 75-146
Descriptors Compostos volatils Aroma Vi Fermentacio Begudes alcoholiques
Localització C 19/22

Títol Volatile components of albana wine. IV. Hydroxy compounds
Autor BOREA CARNACINI, A.   CAPELLA, P.   AMATI, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1980 - V: 31- N: 4, Pg: 313-315
Descriptors Compostos volatils
Localització C 20/71

Títol Volatile composition of the Vitis vinifera albari?o musts according to geographic areas from Rias Baixas D.O. (Spain)
Autor ZAMUZ, S.   VILANOVA, M.  
Dades Font Italian Journal of Food Science - 2006 - V: XVIII- N: 3, Pg: 323-327
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera Albarinyo Most Rias Baixas DO Albari?o

Títol Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363
Descriptors Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 15/2