Registres trobats: 119
Títol |
< |
Autor | THOMAS, E. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat |
Títol | A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer |
Autor | LEPPANEN, O. et al. |
Dades Font | Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368 |
Descriptors | Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode |
Localització | C 19/47 |
Títol | Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. II. Sensory properties of five alkylpyrazines |
Autor | FORS, S.M. OLOFSSON, B.K. |
Dades Font | Chemical Senses - 1986 - V: 11- N: 1, Pg: 65-77 |
Descriptors | Alquilpirazina Compostos volatils Reaccio de Maillard Propietats sensorials |
Localització | C 20/44 |
Títol | Analisis comparativo de la fraccion aromatica de vinos de la DO Rueda |
Autor | RODRIGUEZ NOGALES, J.M. FERNANDEZ FERNANDEZ, E. VILA CRESPO, J. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 214-215 |
Descriptors | Compostos volatils Vi comercial |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Analisis de compuestos volatiles extraidos de la madera de roble en vinagres: puesta a punto y aplicacion |
Autor | MORALES, M.L. BENITEZ, B. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 267-269 |
Descriptors | Compostos volatils Analisi Fusta Roure Vinagre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Analisis de volatiles minoritarios en vinos de malvasia mediante SPME acoplada a CG-MS |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. CABRERA VALIDO, H.M. RODRIGUEZ BENCOMO, J.J. CONDE GONZALEZ, J.E. PEREZ TRUJILLO, J.P. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 291-293 |
Descriptors | Analisi Compostos volatils Malvasia SPME CG-MS |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Analisis del perfil aromatico de tintos por purga y trampa |
Autor | AZNAR, M. ARROYO, T. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2007 - V: - N: 3191, Pg: 3302-3304 |
Descriptors | Enologia Vi negre Caracteritzacio aromatica Aroma Compostos volatils Purga |
Títol | Analisis estadistico multivariable como herramienta para diferenciar vinos de crianza segun su composicion volatil |
Autor | GARDE-CERDAN, T. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2008 - V: X- N: 53, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi negre Compostos volatils Barrica Envelliment Barrica de roure Etilfenol Analisi multivariant Analisi estadistica |
Títol | Analysis of Volatile Beer Flavor Compounds by a Dynamic Headspace Entrainment Technique |
Autor | CHEN, E.C.H. |
Dades Font | ASBC Journal - 1983 - V: 41- N: 1, Pg: 28-31 |
Descriptors | Cervesa Sabor Gust Compostos volatils |
Localització | C 20/62 |
Títol | Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio |
Localització | C 19/52 |
Títol | Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits |
Autor | HAGMAN, G. ROAERAADE, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273 |
Descriptors | Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion |
Autor | ABREU MIRABAL, J. PINO ALEA, J. A. QUIJANO CELIS, C. E. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio |
Títol | Caracterizacion de diferentes maderas para uso en toneleria. Parte 1: compuestos volatiles |
Autor | ESTERUELAS, E. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3253, Pg: 326-333 |
Descriptors | Fusta Boteria Fermentacio Envelliment del vi Roure Barriques Composicio quimica Compostos volatils Torrat Fusta de roure |
Títol | Caracterizacion de la fraccion volatil de vinos dulces naturales Andaluces |
Autor | MARQUEZ, R. NATERA, R. CASTRO, R. GARCIA, C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 238-240 |
Descriptors | Vi Vi dol? Compostos volatils |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico |
Autor | SABIO, E. VIDAL-ARAGON, M.C. FALLOLA, A. SANABRIA, C. CARRASCOSA, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46 |
Descriptors | Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones |
Localització | C 15/126 |
Títol | Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels |
Autor | GARDE CERDAN, T. TORREA GO?I, D. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146 |
Descriptors | Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure |
Títol | Characterization of Some Volatile Potato Components |
Autor | BUTTERY, R.G SEIFERT, R.M. LING, L.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1970 - V: 18- N: 3, Pg: 538-539 |
Descriptors | Compostos volatils Patata Caracteritzacio |
Localització | C 19/18 |
Títol | Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour |
Autor | ROOYEN, P.C. VAN et al. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7 |
Descriptors | Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 19/55 |
Títol | Classification of Slovak varietal wines by volatile compounds |
Autor | PETKA, J. FARKA, P. SADECKA, J. KOVAC, M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2003 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Eslovaquia Vi Varietats Compostos volatils |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Clones originales VCR Chardonnay, Los |
Autor | |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 46-53 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Chardonnay Caracteristiques varietals Vi blanc Caves Espanya Pinot blanc Malalties viriques Assaig Elisa PCR Control sanitari 1994 Clons California Biotips Compostos volatils Compostos aromatics |
Títol | Clones originales VCR de Chardonnay, Los. Descripcion y cuadro aromatico de los clones |
Autor | AGROMILLORA IBERIA |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2009 - V: LXIV- N: 3264, Pg: 1046-1051 |
Descriptors | Caracteristiques Clons Chardonnay Vi Aroma Compostos volatils |
Títol | Comparison of Volatiles in a Palomino Wine and a Submerged Culture Flor Sherry |
Autor | BROCK, M.L. KEPNER, R.E. WEBB, A.D. |
Dades Font | American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 151-155 |
Descriptors | Compostos volatils Palomino Vi Sherry |
Localització | C 21/3 |
Títol | Componenti volatili nei vini bianchi del Lazio |
Autor | PIRACCI, A. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia - 1987 - V: - N: 10, Pg: 469-477 |
Descriptors | Compostos volatils Vi blanc Lazio |
Localització | C 21/62 |
Títol | Composes volatils et odorants des vins eleves en barriques. Incidences des pratiques de tonnellerie et des conditionis d'elevage des vins |
Autor | CHATONNET, P. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des vins, Pg: 53-64 |
Descriptors | Compostos volatils Crian?a Barrica Vinificacio Vi de barrica Fusta Botes |
Títol | Composicion analitica de destilados de orujo y lias |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. CASTRO GONZALEZ, M. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91 |
Descriptors | Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol |
Títol | Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. WINKLER, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372 |
Descriptors | Brandi Raim Varietats Compostos volatils |
Localització | C 18/139 |
Títol | Composti volatili delle uve Greco e Mantonico e dei vini da esse derivati |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - Luglio-Agosto 1986 - V: XIII- N: 7-8, Pg: 49-54 |
Descriptors | Compostos volatils Greco Mantonico Vi Derivats Raim |
Localització | C 20/18 |
Títol | Compuestos azufrados volatiles y riesgos de reduccion de vinos |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 425, Pg: 115-120 |
Descriptors | Compostos sofrats Compostos volatils Reduccio Vins Tiols volatils |
Títol | Compuestos volatiles en un vine de Rioja envejecido en barricas de roble espa?ol, frances y americano |
Autor | FERNANDEZ SIMON, B. CADAHIA, E. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 270-272 |
Descriptors | Compostos volatils Vi Rioja Envelliment Roure espanyol Roure frances Roure america |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Control de los procesos de elaboracion, calidad y trazabilidad del vinagre de Jerez |
Autor | DURAN GUERRERO, E. |
Dades Font | Tesi doctoral en linia - 2008 - V: - N: , Pg: Tota la tesi |
Descriptors | Vinagre Vinagre de Jerez DO Vi Tecniques analitiques Extraccio Compostos volatils Productes fitosanitaris Panel de degustacio |
Localització | http://minerva.uca.es/publicaciones/asp/tesis/duranguerrero.pdf |
Títol | Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO |
Autor | DURAN, E. CASTRO, R. NATERA, R. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398 |
Descriptors | Acetificacio Vinagre Compostos volatils |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Determinacion de fenoles volatiles y whisky-lactona. Aplicacion en vions de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 225-227 |
Descriptors | Fenols Compostos volatils Whisky-lactona Vi Rioja DOQ Envelliment Barrica Botes Roure |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determinacion de los compuestos volatiles de sidra natural asturiana por CG |
Autor | CASO GARCIA, L.M? PICINELLI LOBO, A. MORENO FERNANDEZ, J. MANGAS ALONSO, J.J. SUAREZ VALLES, B. |
Dades Font | Jornadas de Viticutura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 361-370 |
Descriptors | Compostos volatils Sidra natural |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Determination of Thiolacetates and Some Other Volatile Sulfur Compounds in Alcoholic Beverages |
Autor | LEPPANEN, O.A. DENSLOW, J. RONKAINEN, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1980 - V: - N: 28, Pg: 359-362 |
Descriptors | Compostos volatils Begudes alcoholiques Tiolacetats Determinacio |
Localització | C 19/37 |
Títol | Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection |
Autor | LOPEZ, R. AZNAR, M. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177 |
Descriptors | Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols |
Localització | C 17/41 |
Títol | Determination of volatile sulphur compounds in wines |
Autor | MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328 |
Descriptors | Compostos volatils Sulfur Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Diferenciacion de vinos varietales en la D.O. "Vinos de Madrid" en funcion de su composicion volatil |
Autor | ARROYO, T. CABELLOS, J.M. GIL, M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2004 - V: IV- N: 16, Pg: 88-92 |
Descriptors | Vi Varietats de vi Vi varietal Compostos volatils Vinos de Madrid |
Títol | Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. GIL, M. L. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83 |
Descriptors | Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic |
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488 |
Descriptors | Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos |
Localització | C 16/29 |
Títol | Eaux-de-vie- de mirabelles de Lorraine. Distribution des concentrations en alcools superieurs, methanol et acetate d?ethyle |
Autor | WEBER, V. SCHNEIDER, M. LAVALETTE, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 65-68 |
Descriptors | Produccio Compostos volatils |
Títol | Efecto de activadores de fermentacion sobre la cinetica y produccion de volatiles secundarios de distintas cepas de levadura |
Autor | VARELA, F. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3105, Pg: 406-409 |
Descriptors | Fermentacio Activador Fermentacio en blanc Cinetica fermentativa Compostos volatils |
Títol | Efecto del uso de las barricas de roble en la composicion volatil del vino. Optimizacion del tiempo de envejecimiento |
Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 38-41 |
Descriptors | Barrica Roure Compostos volatils Envelliment Vi |
Títol | Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars |
Autor | CABAROGLU, T. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. GUNATA, Z. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer |
Títol | Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine |
Autor | RAUHUT, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82 |
Descriptors | Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes |
Autor | MOIO, L. UGLIANO, M. PESSINA, R. GENOVESE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effects of Oak wood on the aromatic composition of Vitis Vinifera L. var. teixadura wines |
Autor | FERRERAS, D. FERNANDEZ, E. FALQUE, E. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 343-349 |
Descriptors | Vi blanc Embelliment Roure Barrica Tanc Acer inoxidable Compostos volatils Vitis vinifera L Treixadura |
Títol | Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes |
Autor | DELTEIL, D. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effetto della concimazione sui contenuti di composti azotati nei mosti e di composti volatili di fermentazione nei vini (cv. Pinot b.) |
Autor | GIORGESSI, F. FLAMINI, R. BARUZZINI, L. DALLA VEDOVA, A. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 3-24 |
Descriptors | Most Vi Compostos volatils Fermentacio Metode d'analisi |
Títol | El analisis integro de los vinos. I. Componentes volatiles mayoritarios |
Autor | GONZALEZ RAURICH, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1985 - V: - N: , Pg: 131-135 |
Descriptors | Analisi Vi Compostos volatils |
Localització | C 19/86 |
Títol | El analisis integro de los vinos. II. Componentes volatiles minoritarios |
Autor | GONZALEZ RAURICH, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre-Octubre 1985 - V: - N: , Pg: 87-92 |
Descriptors | Analisi Vi Compostos volatils |
Localització | C 19/87 |
Títol | El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino |
Autor | BLANCO, P. ESTEVEZ, S. CORTES, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63 |
Descriptors | Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi |
Títol | El vinagre de vino: compuestos volatiles |
Autor | MORALES, M.L. TRONCOSO, A.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 73-78 |
Descriptors | Vinagre de vi Compostos volatils Cromatografia de gasos |
Títol | Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. PONS, MONIQUE |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587 |
Descriptors | Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma |
Localització | C 12/60 |
Títol | En direct de Centre du Rose. Experimentation et recherche sur le rose |
Autor | MASSON, G. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Mars-Avril 2006 - V: - N: 217, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi rosat Vinificacio Aroma Compostos volatils |
Títol | Envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso. Compuestos volatiles |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. PINEDO CONTRERAS, J.M. TRILLO GUTIERREZ, L.M. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 14-19 |
Descriptors | Compostos volatils Oloros Roure america Solucio model Vi de Xeres Extraccio de components volatils Fusta de roure Botes Envelliment oxidatiu |
Títol | Envejecimiento prematuro de los vinos tintos. Identificacion de marcadores olfativos |
Autor | PUENTE DE VALORIO, A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3257, Pg: 582-583 |
Descriptors | Envelliment prematur Vi negre Aroma Aroma del vi Color del vi Zones aromatiques Compostos volatils |
Títol | Estudio de la incidencia sobre la calidad de los vinos de la aplicacion de tecnicas para reducir el alcohol de los vinos cuando su contenido en azucar supere 15 (v/v) de alcohol en potencia |
Autor | FRANCO ALADREN, E. [et. al] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2010 - V: XII- N: 64, Pg: 52-57 |
Descriptors | Sucre Most Desalcoholitzacio Vi Qualitat del vi Grau alcoholic Compostos volatils Alcohol Fermentacio |
Títol | Estudio de las asociaciones entre compuestos volatiles en vinos jovenes y vinos envejecidos en barrica |
Autor | GONZALEZ SANJOSE, L. ORTEGA HERAS, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 252-254 |
Descriptors | Compostos volatils Vi jove Vi envellit |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique |
Autor | DUBERNET, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16 |
Descriptors | Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants |
Títol | Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. DIAZ LOSADA, E. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41 |
Descriptors | Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi |
Títol | Evolucion de distintos compuestos contenidos en el roble para toneleria en funcion del clima o las practicas de curado a las que ha sido sometido (1, volatiles) |
Autor | ENORIGEN |
Dades Font | Enorigen - Septiembre - Octubre 2004 - V: - N: 3, Pg: 5-7 |
Descriptors | Roure Barriques Compostos volatils Clima Toneleria |
Títol | Evolucion de la composicion volatil y caracteristicas sensoriales de vinos de Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra |
Autor | FERNANDEZ DE SIMON, B. POVEDA, P. SANZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 312-314 |
Descriptors | Navarra DO Roure frances Vi monovarietal Roure Compostos volatils |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica |
Autor | DIAZ PLAZA, E.M. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409 |
Descriptors | Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Evoluzione di componenti volatili nel corso della elaborazione dei vini spumanti del trentino |
Autor | VERSINI, G. MARGHERI, G. |
Dades Font | Idustria delle bevande - 1982 - V: - N: 58, Pg: 101-103 |
Descriptors | Compostos volatils Vi escumos Evolucio Vinificacio |
Localització | C 19/54 |
Títol | Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad |
Autor | GARDE-CERDAN, T. ARIAS-GIL, M. ANCIN-AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4511-4521 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Envelliment Envelliment del vi Envelliment en barrica Barrica Qualitat Qualitat del vi Barrica de roure Etilfenol Compostos volatils |
Títol | Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 3401, Pg: 902-904 |
Descriptors | Compostos volatils Elaboracio de vi Recniques viticoles Extraccio Fibra |
Títol | Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2087-2089 |
Descriptors | Vins blancs Compostos volatils Fibres Microextraccio de PDMS/100 Microextraccio de PDMS/DVB |
Títol | Fijacion de compuestos volatiles procedentes de la madera de roble por la lias del vino |
Autor | ANCIN AZPILICUETA, C. JIMENEZ MORENO, N. GONZALEZ MARCO, A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnics enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 318-320 |
Descriptors | Crian?a sobre lies Compostos volatils Envelliment Vi negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines |
Autor | SHINOHARA, T. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi |
Localització | C 19/40 |
Títol | Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El |
Autor | ESTERUELAS, E. SANZ, M. MU?OZ, A.M? [et al.] |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23 |
Descriptors | Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat |
Títol | HRGC and HRGC-MS applied to wine constituents of lower volatility |
Autor | GUNTERT, M. et al. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: 182- N: , Pg: 200-204 |
Descriptors | HRGC HRGC-MS Vi Constituents Compostos volatils |
Localització | C 20/7 |
Títol | Hacia el establecimiento de parametros y compuestos indicadores de la calidad en el jamon iberico |
Autor | TIMON, M.L. CARRAPISO, A.I. CAVA, R. RUIZ, J. VENTANAS, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 67-70 |
Descriptors | Qualitat Pernil iberic Parametres analitics Compostos volatils |
Localització | C 15/127 |
Títol | Headspace GC-SCD Monitoring of low volatile sulfur compounds during fermentation and in wine |
Autor | RAUHUT, D. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 169-172 |
Descriptors | Sulfur Compostos volatils Fermentacio Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | I componenti volatili dei vini. In funzione della tecnica di raccolta dell?uva e dei trattamenti sul pigiato |
Autor | CARNACINI, A. GALASSI, S. RIPONI, C. AMATI, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 29-32 |
Descriptors | Compostos volatils Vi |
Localització | C 21/22 |
Títol | I componenti volatili del vino nota 5: frazione acida |
Autor | CARNACINI, A. et al. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1982 - V: - N: , Pg: 106-112 |
Descriptors | Compostos volatils Vi Fraccio acida |
Localització | C 19/58 |
Títol | Identification des marqueurs olfactifs du vieillissement premature des vins rouges |
Autor | PONS, A. LAVIGNE-CRUEGE, V. DARRIET, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi negre Aroma Caracteritzacio quimica Compostos volatils Envelliment del vi |
Títol | Identification et dosage de composes volatils responsables des odeurs grillees des vins |
Autor | CUTZACH, I. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 244-247 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Impacto en el aroma de los compuestos liberados al vino. Preparados de levaduras secas inactivas |
Autor | POZO, M.A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3309, Pg: 854-860 |
Descriptors | Aroma del vi Llevats Llevats secs inactius Saccharomyces cerevisiae Compostos volatils Analisi de components principals |
Títol | Incidence des copeaux de bois sur les caracteristiques finales des vins rouges |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M.L. ANGULO, B. RIVERO-PEREZ, M.D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 53-56 |
Descriptors | Estelles de fusta Vi Vi negre Fusta Caracteristiques Color del vi Composicio fenolica Compostos volatils Mencia Castella i Lleo |
Títol | Incidencia del tipo de chips en los niveles de compuestos volatiles de la madera presentes en un vino de Mencia |
Autor | GONZALEZ, M.L. ANGULO, B. GONZALEZ, C. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 369-371 |
Descriptors | Chips Vi negre Compostos volatils Fusta Envelliment en fusta |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. CHATONNET, P. PONS, M. |
Dades Font | Connaissance Vigne Vin - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Fusta Vi Aroma Compostos volatils Fenols volatils Aldehids |
Localització | C 15/64 |
Títol | Influence du cepage et de la souche de levure sur la vitesse de fermentation et sur la concentration des composants volatils du vin |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1985 - V: - N: 648-649, Pg: 235-246 |
Descriptors | Fermentacio Concentracio Compostos volatils Vi |
Localització | C 19/112 |
Títol | Influencia de la turbidez del vino sobre la acumulacion de compuestos volatiles procedentes de la barrica |
Autor | JIMENEZ MORENO, N. GONZALEZ MARCO, A. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 315-317 |
Descriptors | Compostos volatils Envelliment Envelliment en barrica Crian?a sobre lies Compostos volatils |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica de levaduras tipo Saccharomices cerevisiae CEG |
Autor | PALACIOS, A. SANTIAGO, L. MACIAS, C. RASINES, G. NAVASCUES, E. RODRIGUEZ, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2912, Pg: 1830-1836 |
Descriptors | Micronutrients Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Llevats Mineral Vitamina Compostos volatils |
Títol | Influencia del grado alcoholico en la evolucion de compuestos volatiles durante el envejecimiento del vino |
Autor | GARDE CERDAN, T. JIMENEZ MORENO, N. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 223-224 |
Descriptors | Grau alcoholic Compostos volatils Evolucio Vi Envelliment |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini |
Autor | STEFANO, R. DI |
Dades Font | Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi |
Localització | C 19/48 |
Títol | L?importance des substances volatiles du vin Formation et effets sur la qualite |
Autor | SHINOHARA, T. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 606-618 |
Descriptors | Compostos volatils Vi Qualitat |
Localització | C 21/5 |
Títol | Les composants volatils des aromes de vin et de juis de raisin |
Autor | VERNIN, G. |
Dades Font | Parfums Cosmetiques Aromes ISSN: 0337-3029 - Avril-Mai 1986 - V: - N: 68, Pg: 83-93 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vi Most |
Localització | C 19/117 |
Títol | Les substances volatiles susceptibles d?etre cedees au vin par le bouchon de liege |
Autor | BOIDRON, J.N. et al. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: 4- N: , Pg: 609-6016 |
Descriptors | Compostos volatils Tap de suro |
Localització | C 20/89 |
Títol | Liofilizacion |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria |
Títol | Los compuestos volatiles en las uvas de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon y Garnacha cultivadas en la region de La Mancha central durante la maduracion |
Autor | CHACON VOZMEDIANO, J.L. GARCIA ROMERO, E. MARTINEZ GASCUE?A, J. IZQUIERDO CA?AS, P.M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2002 - V: 13- N: 80, Pg: 45-58 |
Descriptors | Aroma Maduracio Most Compostos volatils Cencibel Cabernet sauvignon Garnacha Garnatxa La Manxa La Mancha |
Títol | Manipulation of volatil phenol concentrations in wine through expressing various phenolic acid decarboxylase genes in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | VAN RENSBURG, P. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 302-312 |
Descriptors | Compostos volatils Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Mejora del aroma del vino mediante beta glucosidasas de levaduras vinicas |
Autor | AREVALO VILLENA, M? UBEDA IRANZO, J. BRIONES PEREZ, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 64-68 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Beta glucosidasa Llevats vinics Analisi sensorial Cromatografia de gasos Compostos volatils |
Títol | Mencia elaborado con uvas cultivadas en valle o monta?a. Perfil aromatico del vino |
Autor | FALQUE, E. CALLEJA, A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: - N: 3244, Pg: 3174-3182 |
Descriptors | Mencia Elaboracio Raim Cultiu Mostreig Vi Analisi Compostos volatils Estadistiques Aroma Qualitat del vi 2000 2001 Al?ada de plantacio |
Títol | Modelisation of volatils components distillation in charentaise pot stilltechnique. Application to the potential agricultural contaminant |
Autor | MONCHATY, A. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 395-398 |
Descriptors | Compostos volatils Destil?lacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Nouveaux outils pour lutter contre le gout de reduit. Partie 2/2 |
Autor | ROGER, B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 27-29 |
Descriptors | Reduccio Llevat Biotecnologia enologica Compostos volatils Degustacio |
Títol | Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky |
Autor | SALO, P. NYKANEN, L. SUOMALAINEN, H. |
Dades Font | Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky |
Localització | C 17/30 |
Títol | Preconcentration of volatiles by using static-head-space technique for mass spectrometric identification |
Autor | KOLLER, W.D. |
Dades Font | Flavour Science and Technology - 1987 - V: - N: , Pg: 181-184 |
Descriptors | Compostos volatils Espectroscopia de massa |
Localització | C 21/64 |
Títol | Presenza di caratteri organolettici favorevoli in vini bianchi lungamente invecchiati. Indagine sui composti volatili e su alcuni parametri chimici e fisici di Riesling prodotti in Germania |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - 1985 - V: XXXVIII- N: 4, Pg: 1-16 |
Descriptors | Elements organoleptics Vi blanc Parametres quimics Parametres fisics Compostos volatils Riesling |
Localització | C 19/92 |
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | Pulsed flame photometric detector: a modern tool for analysis of low volatile sulfur compounds in wine. |
Autor | RAUHUT, D. KURBEL, H. BEISERT, B. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Fotometria de flama Compostos volatils Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Quantitative analysis of the principal volatile compounds in oak wood by direct thermal desorption DTD)and GC/MS |
Autor | GARCIA, E. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 487-490 |
Descriptors | Analisi quantitativa Compostos volatils Fusta de roure DTD GC-MS |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44 |
Descriptors | Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils |
Títol | Some Volatile Aroma Components of Vitis Vinifera L. cv. Sauvignon blanc |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. VAN WYK, C.J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 53-60 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vitis vinifera L. Sauvignon blanc |
Localització | C 19/53 |
Títol | Some volatile components of wines of Vitis Vinifera varieties Cabernet Sauvignon and Ruby Cabernet. II. Acidic compounds |
Autor | KEPNER, R.E. WEBB, A.D. MAGGIORA, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1969 - V: - N: 20, Pg: 25-31 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera Cabernet sauvignon Vi Ruby cabernet |
Localització | C 17/33 |
Títol | Studio della composizione chimica e dei composti volatili del Marsala vergine |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 12, Pg: 39-46 |
Descriptors | Composicio quimica Compostos volatils Marsala |
Localització | C 19/93 |
Títol | Sui componenti volatili dei mosti e dei vini in relazione alle tecnologie di ottenimento |
Autor | CARNACINI, A. POZO, A, del |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1986 - V: 13- N: 12, Pg: 17-27 |
Descriptors | Compostos volatils Most Vi |
Localització | C 20/28 |
Títol | Tecnicas utiles en determinacion de compuestos volatiles en vinos |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2011 - V: - N: 3354, Pg: 1110-1114 |
Descriptors | Compostos volatils Metodes d'analisi Analisi de l'aroma Cromatografia Tecniques d'aillament |
Títol | The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/66 |
Títol | The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/55 |
Títol | Traitements des vins moisis, bouchonnes: le point sur la question |
Autor | MIRABEL, M. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 31-33 |
Descriptors | Vi Components Cloroanisols Bromoanisols Analisi sensorial Compostos volatils |
Títol | Utilizacion de polimeros porosos en el analisis de compuestos volatiles de los vinos |
Autor | ORTEGA, J. MARTIN, I. MARTIN, A. |
Dades Font | Anales de Bromatologia - 1987 - V: XXXIX- N: 1, Pg: 147-160 |
Descriptors | Polimers porosos Polimers Compostos volatils Vi Analisi |
Localització | C 21/58 |
Títol | Volatile Aroma Components of Wines and Other Fermented Beverages |
Autor | DINSMOOR WEBB, A. MULLER, C.J. |
Dades Font | Advanced Applied Microbiology - 1972 - V: 14- N: , Pg: 75-146 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vi Fermentacio Begudes alcoholiques |
Localització | C 19/22 |
Títol | Volatile components of albana wine. IV. Hydroxy compounds |
Autor | BOREA CARNACINI, A. CAPELLA, P. AMATI, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1980 - V: 31- N: 4, Pg: 313-315 |
Descriptors | Compostos volatils |
Localització | C 20/71 |
Títol | Volatile composition of the Vitis vinifera albari?o musts according to geographic areas from Rias Baixas D.O. (Spain) |
Autor | ZAMUZ, S. VILANOVA, M. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science - 2006 - V: XVIII- N: 3, Pg: 323-327 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera Albarinyo Most Rias Baixas DO Albari?o |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |