Registres trobats: 4
Títol | Analisis sensorial del "Vino Tostado" en la Denominacion de Origen Ribeiro (Galicia) |
Autor | VILANOVA, M. VIDAL, P. CORTES, S. |
Dades Font | Enologos: Revista Oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2009 - V: XI- N: 59, Pg: 24-27 |
Descriptors | Analisi sensorial Ribeiro DO Vi torrat Tast de vins Analisi de components principals |
Títol | El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino |
Autor | BLANCO, P. ESTEVEZ, S. CORTES, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63 |
Descriptors | Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi |
Títol | Estudio de similitud de Mouraton y Mencia. Parametros agronomicos y enologicos |
Autor | CORTES, S. RIO, S. RODRIGUEZ, R. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3232, Pg: 2182-2189 |
Descriptors | Galicia Varietats de raim Mencia Vi Vi monovarietal Estudi enologic Tempranillo Varietats autoctones Vinificacio Estudi agronomic 2005 2006 Fermentacio Composicio fenolica Composicio del vi Caracteristiques del vi Estudi comparatiu |
Títol | Repercusion del afinamiento de destilados de orujo en la adecuacion de su acidez |
Autor | CORTES, S. DIAZ, I. GIL, M.L. FERNANDEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 111-115 |
Descriptors | Destil?lat Aiguardent Acidesa volatil |