Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DIAZ, I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Cambios en las propiedades fisico-quimicas y sensoriales de almendras de la variedad Desmayo Largueta durante el tostado. Physico-chemical and sensory property changes in almonds of Desmayo Largueta variety during toasting
Autor GOU, P.   DIAZ, I.   GUERRERO, L.   VALERO, A.   ARNAU, J.   ROMERO, A.  
Dades Font Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 1-7
Descriptors Ametlles Torrefaccio Analisi sensorial

Títol Mejora del cultivo del olivo en Catalu?a: seleccion de variedades y dipositivos de plantacion
Autor TOUS, J.   ROMERO, A.   DIAZ, I.   ROVIRA, M.   PLANA, J.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 5pp
Descriptors Catalunya Olivera Caracteritzacio Cultiu Germoplasma Seleccio clonal Arbequina Densitat de plantacio Produccio Oliva Oli Qualitat
Localització C 16/87

Títol Prevencion y correccion de la clorosos ferrica en el vi?edo
Autor DIAZ, I.   BARRON, V.   DEL CAMPILLO, M.C.   TORRENT, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2013 - V: A?o XX- N: 364, Pg: 42-46
Descriptors Clorosi ferrica Clorosi Vinya Prevencio Sol viticola Tecniques viticoles

Títol Repercusion del afinamiento de destilados de orujo en la adecuacion de su acidez
Autor CORTES, S.   DIAZ, I.   GIL, M.L.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 111-115
Descriptors Destil?lat Aiguardent Acidesa volatil