Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MOIO, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas
Autor DELFINI, C.   COCITO, C.   BONINO, M.   SCELLINO, R.   GAIA, P.   BAIOCCHI, C.   GENOVESE, A.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Aroma Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes
Autor MOIO, L.   UGLIANO, M.   PESSINA, R.   GENOVESE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine
Autor MOIO, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340
Descriptors Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Focalizzazione isoelettrica delle proteine dei mosti e dei vini
Autor MOIO, L.   ADDEO, F.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-57
Descriptors Focalitzacio isoelectrica Proteines Most Vi Vinificacio
Localització C 10/15

Títol Ochratoxin A content in wines: relationship with grape variety and oenological conditions
Autor MOIO, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 201-202
Descriptors Ocratoxina A Vi Varietats de raim Condicions enologiques
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines
Autor RINALDI, A.   GAMBUTI, A.   MOIO, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25
Descriptors Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric

Títol trans-resveratrol. (+)-catechin, (-)-epicatechin and quercetin concentrations in berry skins and wines from Southern Italy red grape cultivars
Autor GAMBUTI, A.   STROLLO, D.   LA NOTTE, E.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualtiy- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Trans-resveratrol Catechin Epicatechin Quercetin Raim Vi Italia Sud
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)