Registres trobats: 7
Títol | Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas |
Autor | DELFINI, C. COCITO, C. BONINO, M. SCELLINO, R. GAIA, P. BAIOCCHI, C. GENOVESE, A. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Aroma Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes |
Autor | MOIO, L. UGLIANO, M. PESSINA, R. GENOVESE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine |
Autor | MOIO, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340 |
Descriptors | Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Focalizzazione isoelettrica delle proteine dei mosti e dei vini |
Autor | MOIO, L. ADDEO, F. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 53-57 |
Descriptors | Focalitzacio isoelectrica Proteines Most Vi Vinificacio |
Localització | C 10/15 |
Títol | Ochratoxin A content in wines: relationship with grape variety and oenological conditions |
Autor | MOIO, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 201-202 |
Descriptors | Ocratoxina A Vi Varietats de raim Condicions enologiques |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | trans-resveratrol. (+)-catechin, (-)-epicatechin and quercetin concentrations in berry skins and wines from Southern Italy red grape cultivars |
Autor | GAMBUTI, A. STROLLO, D. LA NOTTE, E. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualtiy- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Trans-resveratrol Catechin Epicatechin Quercetin Raim Vi Italia Sud |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |