Registres trobats: 3
Títol | Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas |
Autor | DELFINI, C. COCITO, C. BONINO, M. SCELLINO, R. GAIA, P. BAIOCCHI, C. GENOVESE, A. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Aroma Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc |
Autor | DELFINI, C. GAIA, P. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio |
Localització | C 3/14 |
Títol | La Calidad de los vinos : en relacion con la cepa de levadura y el grado de infeccion de podedumbre acida |
Autor | GAIA, P. DELFINI, C. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 18-22 |
Descriptors | Vi Qualitat Llevats Microbiologia enologica Podridura acida Fongs |