Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GAIA, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas
Autor DELFINI, C.   COCITO, C.   BONINO, M.   SCELLINO, R.   GAIA, P.   BAIOCCHI, C.   GENOVESE, A.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Aroma Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc
Autor DELFINI, C.   GAIA, P.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio
Localització C 3/14

Títol La Calidad de los vinos : en relacion con la cepa de levadura y el grado de infeccion de podedumbre acida
Autor GAIA, P.   DELFINI, C.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 18-22
Descriptors Vi Qualitat Llevats Microbiologia enologica Podridura acida Fongs